Connect with us

5ος Όμιλος

Γιούχτας – Πανελευσινιακός 1-2

Published

on

Παλικαρίσιο διπλό πήρε ο Πανελευσινιακός μέσα στις Αρχάνες καθώς νίκησε σε ένα συγκλονιστικό ματς τον Γιούχτα με 2-1. Οι ”σταχυοφόροι” αιφνιδίασαν τους ”πράσινους” ανοίγοντας το σκορ στο 17′ με τον Κουσκουνά. Στη συνέχεια το συγκρότημα του Βασίλη Καραϊσκο βγήκε μπροστά ψάχνοντας το τέρμα της ισοφάρισης. Στο 52′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μυλωνά από τον Πλάνατο όμως ο Σκολούδης δεν μπόρεσε να νικήσει από τα έντεκα βήματα τον Τσαλκιτσίδη στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 78′ πήρε το αίμα του πίσω φέρνοντας το ματς στα ίσια. Παρ’ όλα αυτά, οι Ελευσίνιοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη καθώς στο 88′ ο Κουσκουνάς τράβηξε και πάλι τη σκανδάλι χαρίζοντας ένα σπουδαίο τρίποντο στην ομάδα του. Διαιτητής ήταν ο Χρυσός με βοηθούς τους Κομισοπούλου και Κανελλάκη (Χανίων)

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Βασίλης Καραϊσκος): Δημαράκης, Κασωτάκης, Ντέλιαν, Μαυρίδης (46′ Σεληνιωτάκης), Ιερονυμάκης, Γενιτσαρίδης, Μυλωνάς (81′ Μαραγκουδάκης), Ζαφειρίδης, Καστελλιανάκης, Καρβέλας (46′ Σκουλούδης), Μιχελακάκης

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Φώτης Θανέλλας): Τσακιλτσίδης, Κωνσταντινίδης, Πλάτανος, Παπαναγιώτου, Κουμπαρούλης, Ριζογιάννης, Μιχελής, Μακρίδης (35′ Ουέλινγκτον), Κουσκουνάς, Ραχίμ, Κοκόλης (74′ Ρούσεφ) (81′ Αλεξανδρόπουλος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply