Connect with us

Γ Εθνική

Γιόρτασε με ισοπαλία η Νέα Ιωνία, 0-0 με Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη

Published

on

Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση της Νέας Ιωνίας με τον Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη για την 5η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών των Ενώσεων για την Γ’ Εθνική.

Έτσι, η Νέα Ιωνία παρέμεινε αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας με 13 βαθμούς χωρίς να έχει δεχτεί γκολ, ενώ ο Απόλλων έφτασε τους 10 βαθμούς και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες του για την άνοδο.

Στο 23′ ο Τσίτσα έδιωξε δύσκολα το σουτ του Φερναντίνιο, ενώ έκανε το ίδιο στο 29′ σε φάουλ του Πλατέλλα. Στο 32′ οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή τους με πλασέ του Μερόλλι που μπλόκαρε ο Μπαλασάκης, ενώ η τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν για τους γηπεδούχους στο 39′ με τον Βεζυρτζόγλου να πλασάρει και τον Δάσκαλο να διώχνει λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Ο Απόλλων απείλησε στο 51′ όταν ο Ψαράκης Α. σούταρε από κοντά αλλά ο Μπαλασάκης επενέβη σωτήρια. Η Νέα Ιωνία στο 56′ είχε την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ταβάρες από τον Παληγεώργο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πλατέλλας που έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Με δεύτερη προσπάθεια την έστειλε στα δίχτυα, αλλά σωστά το γκολ δεν μέτρησε αφού υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα στο 74′ η κεφαλιά του Ταβάρες πέρασε μόλις άουτ.

Μετά την λήξη του αγώνα μέσα σε πανηγυρικό κλίμα οι γηπεδούχοι γιόρτασαν την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Μπαλασάκης, Ραυτόπουλος, Γερόλυμος, Αποστόλου, Αλέμης (37′ λ.τ. Σταύρου), Κωνσταντίνου, Αντωνόπουλος (55′ Ταβάρες), Τζαμάι, Βεζυρτζόγλου (76′ Σπυριδάκης), Πλατέλλας (76′ Μαρίνου), Φερναντίνιο (76′ Ντεμπά).

ΑΠΌΛΛΩΝ ΆΓΙΟΥ ΙΩΆΝΝΗ: Τσίτσα, Παληγεώργος, Δάσκαλος, Τσόλης, Μαρκουλάκης Χ., Μποτωνάκης, Ψαράκης Α. (89′ Λέκκας), Μαρκουλάκης Β., Μερόλλι, Κληρονόμος (78′ Μεγαλακάκης), Ψαράκης Μ. (60′ Πενταράκης).