Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Γιόρτασε με νίκη η Άμιλλα Περιστερίου, 3-2 τον Ηρακλή Περιστερίου

Published

on

Σε ένα ελεύθερο παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες η Άμιλλα Περιστερίου επικράτησε με 3-2 επί του συντοπίτη Ηρακλή και γιόρτασε την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ.

Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του γκολκίπερ της Άμιλλας Κώστα Γεροντάκη που αποχώρησε από την ενεργό δράση και καταχειροκροτήθηκε κατά την αντικατάσταση του.

Στο 8′ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Βαρδαραμάτο, αλλά στο 10′ ο Γιώργος Σωτηρίου έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στο 42′ ο Γκορίτσι έκανε το 2-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο. Στο 55′ ο Ελεύθερος μείωσε σε 2-1, αλλά στο 66′ ο Δέγκλερης πέτυχε το 3-1. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 80′ ο Βασιλείου.

ΆΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ: Γεροντάκης (70′ Καλύβας), Σωτηρίου Γ. (47′ Μουστής), Πουλέρι, Ασημακόπουλος, Τζαβάρας, Ζήκος, Κλαυδιανός, Παππάς, Μπέλης (47′ Σωτηρίου Π.), Κοπανάς (60′ Κασιμάτης), Γκορίτσι (47′ Δέγκλερης).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ: Παπαδιώτης (73′ Κούτρης), Δρουγουνάκης, Σφίχτης (71′ Σάσσαλος), Μήτρος Π., Σιώλος, Ελεύθερος, Μήτρος Ν., Γιώτης (70′ Σταθόπουλος), Βαρδαραμάτος, Χρυσοχόος (60′ Βασιλείου).