Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Γιόρτασε με την ψυχή του ο Κριός Ασπροπύργου

Published

on

Η κοπή της πίτας του Κριού Ασπροπύργου δεν θα μπορούσε να μην έχει επιτυχία, καθώς η διοίκηση της ομάδας ξέρει πολύ καλά από γλέντια. Έτσι οι ιθύνοντες του συλλόγου διοργάνωσαν μια πολύ όμορφη γιορτή την περασμένη βδομάδα στο κέντρο διασκέδασης “Όαση”.

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Ασπροπύργου Ν. Μελετίου, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Κατσαρός Ιωάννης Ο Αντώνης  Κοναξής αντιπρόεδρος του οργανισμού άθλησης, ο δημ. σύμβουλος  Φίλης Γεώργιος και ο νομαρχιακός σύμβουλος Μίχας Λεωνίδας. Την ΕΠΣΔΑ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Κλέαρχος Τζαφέρης, ο Γενικός Γραμματέας Μανώλης Κάμπαξης η Ταμίας Γιώτα Σακκά και ο αναπληρωτής ταμίας Χρήστος Σοφιανίδης και το μέλος Γεωργία Ζαφείρη.  Από σωματεία ο Ευσταθιάδης Γιάννης από τον  Απόλλωνα Ποντίον, ο Γιάννης Τσακίρης  Πρόεδρος του Ικάρου Νεοκτίστων, η Σοφία  Σαμσωνίδου από το Γυναικείο Κίνημα Πυρίχχιος, ο Κώστας  Μπαλής από τον Ακράτητος και από το σύλλογο Ηπειρωτών ο κ. Ντάλλας.

Η διοίκηση του Κριού Ασπορπύργου τίμησε για την προσφορά τους τον προπονητή της ΑΕ Ζεφυρίου Σωτήρη Σερεμέτη και τον αξιολογημένο διαιτητή Σούπερ Λιγκ της ΕΠΣΔΑ Αριστείδη Βάτσιο.