Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Γιώργος Καλύβας: Να μαζέψουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε…

Published

on

Ανοδική πορεία πραγματοποιεί τις τελευταίες αγωνιστικές το Κρυονέρι, η οποία το έφερε στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό έχει παίξει και ο Γιώργος Καλύβας. Ο νεαρός ταλαντούχος κα ιδιαίτερα καταρτισμένος προπονητής, είναι  συνεργάτης του Νίκου Σκούρα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, και έχει καθοριστική συμβολή στην πορεία της ομάδας.

Ο  Γιώργος είνι διπλωματούχος προπονητής (Uefa C), και κάτοχος Μεταπτυχιακού IFBI σε οργάνωση και διοίκηση αθλητισμού, καθώς και κάτοχος FA Scouting Talent Identification Level 1. Σε επίπεδο Ακaδημιών έχει εργαστεί σε  Πατήσια 24, ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών, PAOK academy Athens, Α.Ο. Ιάσων Ιλίου, Νέα Ιωνία, Γ.Σ. Αγίων Αναργύρων. Σε  αντρικό επίπεδο έχει δουλέψει σε  Γαλαξία Περιστερίου, Χαραυγή Αστέρας, ενώ είναι επίσης συνεργάτης του Χρήστου Πιπίνη στον ΓΣ Αγίων Αναργύρων έχοντας την ευθύνη του scouting,

Ο Γιώργος Καλύβας μίλησε στην ιστοσελίδα μας, και ας δούμε τι μας είπε…

Μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες η ομάδα κατάφερε να βρεθεί στην 7η θέση της βαθμολογίας. Από εδώ και πέρα στόχος μας είναι να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται στους επόμενους τρεις αγώνες που απομένουν για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος αρχής γενομένης με τα Καλύβια την Κυριακή εκτός έδρας και να συνεχίσουμε έχοντας καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.

Επίσης μας ενδιαφέρει να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στον θεσμό του κυπέλλου. Φέτος το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ είναι πολύ ανταγωνιστικό και δύσκολο λόγο των ποιοτικών ομάδων που συμμετέχουν αλλά και των πολλών αγώνων που γίνονται τις Τετάρτες. Γίνεται μεγάλη μάχη τόσο για την πρώτη θέση όσο και την παραμονή στην κατηγορία.

Δυστυχώς για εμάς τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα με τον Άγιο Στέφανο ο Κρίστι Μαλάι τον οποίο περιμένουμε πάλι κοντά μας το συντομότερο.