Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Γιώργος Λαζάρου: Δύσκολα με Χαραυγιακό…

Published

on

Τον Χαραυγιακό θα υποδεχτεί το ερχόμενο Σάββατο η Αλσούπολη, με στόχο να συνεχίσει την καλή πορεία και τουλα΄χιστον να παραμείνει αήττητη.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Λαζάρου δήλωσε τα ακόλουθα…

“Εκ των πραγμάτων όταν παίζεις με ένα από τα μεγάλα φαβορί του ομίλου και μία τόσο ιστορική ομάδα όσο ο Χαραυγιακός, τα δεδομένα είναι δύσκολα.
Όταν ταυτόχρονα υπάρχουν και έξι απουσίες βασικότατων παικτών μας, ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει ακόμα περισσότερο για μας.
Είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε άλλες λύσεις από αυτές που δουλεύουμε τόσο καιρό, αφού αρκετοί παίκτες θα παίξουν σε διαφορετικές θέσεις από αυτές που έχουμε δουλέψει ως τώρα.
Ο προγραμματισμός μας όλη τη βδομάδα για την προετοιμασία του ματς, έχει αυτό το βασικό στόχο, έτσι ώστε οι παίκτες που θα αγωνιστούν, να έχουν προετοιμαστει πάνω στα νέα δεδομένα.
Το ζητούμενο είναι να διατηρήσουμε την αγωνιστική μας συνοχή αμυντικά, να βρούμε λύσεις επιθετικά, και εντέλει να φανούμε ανταγωνιστικοί.
Πρέπει να δείξουμε αντανακλαστικά, είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.”

Θα απουσιάζουν οι Μαζής, Καφούσης, Καλύβας, Ψωμίδης (τραυματίες)
Ιωαννιδής (κόκκινη κάρτα)
Φάρκωνας (ίωση)