Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Γιώργος Λαζάρου: Να επιστρέψουμε στις νίκες

Published

on

Τις ακόλουθες δηλώσεις έκανε ο προπονητής του ΠΑΟ Αλσούπολης, Γιώργος Λαζάρου, αναφορικά με το επόμενο εντός έδρας ματς με το Άτταλο Ν.Φ.:

“Το ζητούμενο για μας αυτή τη στιγμή είναι να ξαναβρούμε το βηματισμό μας, να επανέλθουμε δηλαδή στις νίκες. Μετά από ένα διάστημα με αρκετές και σημαντικές απουσίες, πρέπει να βρούμε τις απαραίτητες λύσεις, να βελτιώσουμε την αγωνιστική μας εικόνα και πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα ξαναφτιάξει τη ψυχολογία μας ενόψει της συνέχειας. Ο αντίπαλος μας μπορεί να είναι ένα πολύ νεανικό σύνολο, που όμως, εκτος απο ιστορική ομάδα, αξίζει το σεβασμό για τη προσπάθεια που κάνει το τελευταίο διάστημα και είναι σαφής η βελτίωση του. Εμείς σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, με σαφή αγωνιστικό προσανατολισμό και πιο αποτελεσματικοί στην τελική μας προσπάθεια. Ένα κομμάτι που πρέπει να δουλέψουμε ξανά, είναι οι επιλογές μας όταν φτάνουμε στο επιθετικό τρίτο του αντιπάλου, όλη τη βδομάδα θα εστιάσουμε ξανά σε αυτό.”

Από την αναμέτρηση του Σαββάτου θα απουσιάσουν οι Ανδρέου, Ιωαννίδης, Φειδάκης,ενώ  αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μάνδαλου.