Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Γιώργος Λαζάρου: Ξεκινάμε τον σχεδιασμό για την νέα χρονιά

Published

on

Με δήλωση του ο προπονητής της Αλσούπολης Γιώργος Λαζάρου έκανε τον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά…

 

“Μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά για μας, όπου συναντήσαμε όλες τις ατυχίες και τις παθογένειες που θα μπορούσε να βρει μια ομάδα μπροστά της, ξεκινάμε το σχεδιασμό εν όψει της νέας σεζόν. Έχοντας πλέον αρκετή γνώση, θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο με πιο μικρό μέσο όρο ηλικίας, με αθλητικούς παίκτες και εννοείται με ακέραιους χαρακτήρες.
Έχοντας ως στέρεα βάση μια δωδεκάδα παικτών από πέρσι με τα χαρακτηριστικά που θέλουμε, θα κινηθούμε για την απόκτηση ακόμα δέκα ποδοσφαιριστών σε συγκεκριμένες θέσεις, για να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο. Ταυτόχρονα, θα προωθηθούν από το εφηβικό μας τμήμα δύο με τρεις ποδοσφαιριστές.
Βασικός μας στόχος φέτος είναι, η ομάδα να κάνει μια αξιοπρεπέστατη πορεία, εντελώς μακριά από τις περσινές περιπέτειες, και κυρίως να τεθούν οι βάσεις για να δημιουργηθεί κάτι ανταγωνιστικό στο άμεσο μέλλον.
Είμαστε με τη διοίκηση καθημερινά σε ανοιχτή γραμμή, και εξετάζουμε όλες τις περιπτώσεις που μας ενδιαφέρουν. Είναι ακόμα νωρίς, είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα δημιουργήσουμε το σύνολο που θέλουμε.”