Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Γιώργος Λαζάρου: Σημαντικό κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος…

Published

on

Δηλώσεις έκανε ο προπονητής της Αλσούπολης Γιώργος Λαζάρου αναφερόμενος στην πορεία της ομάδας μέχρι τώρα, αλλά και στο επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή Περιστερίου…

Αναλυτικά…

 

“Για μας, κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος πρωταθλήματος είναι πολύ σημαντικό, στην προσπάθεια που κάνουμε να εκπαιδεύσουμε την ομάδα μας να γίνει όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε πάνω σε συγκεκριμένα κομμάτια, τόσα αμυντικής όσο και επιθετικής τακτικής, με σκοπό να τα αφομοιώσουμε αλλά και να προσθέσουμε νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας. Σε γενικές γραμμές νομίζω ότι το έχουμε πετύχει σε σημαντικό βαθμό.

Αναφορικά με το επόμενό εκτός έδρας ματς με τον Ηρακλή Περιστερίου, γνωρίζουμε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλος μας είναι μια δυνατή και καλά δουλεμένη ομάδα, με ταλαντούχους παίκτες. Θέλουμε να φανούμε περισσότερο ανταγωνιστικοί σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου, για αυτό και θα αλλάξουμε τη προσέγγιση μας στο τακτικό κομμάτι. Το ζητούμενο είναι να διατηρήσουμε την καλή αμυντική λειτουργία των τελευταίων ματς, αλλά ταυτόχρονα να φανούμε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση. Όλη τη βδομάδα δουλεύουμε πάνω σε αυτό”.