Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γιώργος Μανωλιάδης: Δεν θα πεθάνει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο…

Published

on

Με μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό ο μέσος των Τραχώνων Γιώργος Μανωλιάδης εξέφρασε την αντίθεση του προς όσους θεωρούν πως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αργοπεθαίνει…

Αναλυτικά….

Διανύουμε μια δεύτερη «περίεργη» από όλες τις απόψεις περίοδο η οποία σίγουρα είναι δυσάρεστη , κυρίως, για όλους ..μικρούς και μεγάλους. Όσο αφορά όμως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο , που τόσο πολύ αγαπάμε , κουράστηκα να ακούω μνημόσυνες Δεήσεις για τον θάνατο και τον αφανισμό του.
Μα γιατί ρε παιδιά; Ποιος σας είπε ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αργοπεθαίνει ;
Να δεχτώ ότι πλήττονται άνθρωποι σοβαρά που εργάζονται σε αυτό ΝΑΙ.. κυρίως προπονητές ακαδημιών οι οποίοι αποτελούν και ένα πολύ σημαντικό κομματι του ερασιτεχνικού ποοδοσφαιρου , όσο και αν σε πολλες ομαδες απαξιώνονται, αφού είναι αυτοί που διατηρούν την φλόγα του αθλήματος αναμμένη στα μικρά παιδιά που κάνουν τα όνειρα τους γύρω από το ποδόσφαιρο!
Όσοι χρησιμοποιούν τον ερασιτεχνισμό για άλλους σκοπούς , ας αφήσουν τα μνημόσυνα και την καταστροφολογία γιατί όλοι εμείς , οι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ, που αγαπάμε το άθλημα είμαστε ζωντανοί και ανυπόμονοι να επιστρέψουμε ακόμη πιο δυνατοί και με την απαραίτητη ασφάλεια στα γήπεδα που αγαπάμε!
Διαβάζω μέχρι και αναλύσεις για την φυσική κατάσταση στην οποία θα βρεθούμε και διαφορά τέτοια..Σας πληροφορώ ότι εμείς την άκρη την βρίσκουμε πολλά χρόνια τώρα ..είτε με τρέξιμο στο βουνό , είτε με τρέξιμο στο τσιμέντο , είτε με αυτοσχέδια βάρη ..
Θα μαστε έτοιμοι ακόμη και μια μέρα πριν να μας πείτε ότι ξεκιναμε..το μόνο που μας νοιάζει είναι να είμαστε ασφαλείς και να μην επιβαρύνουμε την υγεία κανενός!
Ραντεβού με όλους τους ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ στα γήπεδα με την επανέναρξη..όποτε ΠΡΕΠΕΙ..