Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γιώργος Μανωλιάδης: Προτεραιότητα στις Ακαδημίες

Published

on

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό ο αρχηγός των Τραχώνων Γιώργος Μανωλιάδης εξέφρασε την άποψη πως προτεραιότητα πρέπει να δωθεί στο άνοιγμα των Ακαδημιών,
Αναλυτικά η τοποθέτηση του…
Προτεραιότητα οι ακαδημίες!
Αν θα αντάλλαζα με κάτι την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣΑ (όπου η ομάδα μου προπορεύεται) σε σχέση πάντα με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο εννοώ, αυτό θα ήταν η επανεκκίνηση της λειτουργίας έστω και με αυστηρούς περιορισμούς των ακαδημιών των συλλόγων.
Όντας πατέρας δυο παιδιών μπορώ να κατανοήσω καλύτερα ότι αυτό είναι και θα επρεπε να είναι για όλους μας σπουδαία προτεραιότητα. Κυρίως για την ψυχική ,αλλά και σωματική , υγεία των παιδιών όπως και για την οικονομικη στήριξη χιλιάδων προπονητών στην Ελλάδα που ασχολούνται με τις αναπτυξιακές ηλικίες των ερασιτεχνικών σωματείων . Έχουμε αναλωθεί όλοι το τελευταίο διάστημα γύρω από το αν θα ολοκληρωθούν τα ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ πρωταθλήματα ή όχι και ξεχνάμε ότι τα ΠΑΙΔΙΑ έχουν σταματήσει να παίζουν ποδόσφαιρο !!
Ας ευχηθούμε και ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να περάσει όσο τον δυνατόν γρήγοροτερα και αναίμακτα όλο αυτό το δραμα που ζούμε και ας βάλουμε προτεραιότητα τα παιδάκια μας.
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, κείμενο που λέει "AO ΤΡΑΧΩΝΩ"