Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Γιώργος Ντούλιας: “Για ένα αποτέλεσμα στην Ραφήνα”

Published

on

Η απαράμιλλη ποιότητα του αποτελεί το στοιχείο που χρειάζεται ο Αστέρας Βάρης στα τελευταία ματς που απομένει για να παραμείνει στην κορυφή της Α’ ΕΠΣΑΝΑ και να κόψει πρώτος το νήμα.

Ο μεσοεπιθετικός της ομάδας, Γιώργος Ντούλιας αποτελεί τον ηγέτη του συγκροτήματος του Μιχάλη Κάτσικα στην μεσοεπιθετική γραμμή και ο ίδιος μίλησε για το ματς με την Τριγλία λέγοντας

Το παιχνίδι με την Τριγλία είναι κομβικό. Πάμε μόνο για ένα αποτέλεσμα και αυτό είναι η Νίκη και Είμαι αισιόδοξος ότι θα το καταφέρουμε να φύγουμε νικητές.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ υποστηρίζοντας: “Το πρωτάθλημα παρόλο που είναι τοπικό είναι ανταγωνιστικό. Όλες οι ομάδες απέναντί μας παίζουνε σκληρά και δύσκολα. Παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και κάθε Κυριακή δίνουμε μάχη για να πάρουμε τους τρεις πόντους”.

Για τους προσωπικούς του στόχους είπε: “Ο στόχος μου από τη μέρα που ήρθα στη Βάρη και μίλησα με τον κύριο Πάπιο είναι ένας να βγει η ομάδα στη Γ Εθνική και να βοηθήσω και εγώ από τη μεριά μου όσο μπορώ σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται”.

Κλείνοντας μίλησε και για τους στόχους του Αστέρα, λέγοντας: “Στόχος της ομάδας δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Γ Εθνική. Έχουν μείνει πέντε παιχνίδια, πρέπει να κάνουμε πέντε νίκες για να πανηγυρίσουμε την άνοδο ανεξάρτητα τι θα κάνει ο αντίπαλός μας. Παλεύουμε για την πρώτη θέση”