Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γιώργος Σέχου: Θα είναι δύσκολη η επανέναρξη

Published

on

Καλή εικόνα, δυσανάλογη της βαθμολογικής της συγκομιδής έχει παρουσιάσει η Αγία Ελεούσα στη μέχρι τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα.

Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας Γιώργος Σέχου μίλησε στο Plekto.gr, και ας δούμε τι μας είπε…

<< Βιώνουμε για δεύτερη φορα μια πολύ δύσκολη κατάσταση για όλους τους ανθρώπους και όχι μόνο για τους ποδοσφαιριστές. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή, να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών και να προσέχουμε την υγεία μας αλλά και των συνανθρώπων μας.
Η επανέναρξη θα είναι δύσκολη για όλες της ομάδες. Μετά την πρώτη διακοπή όλοι είδαμε πόσο δύσκολο ήταν να προσαρμοστούμε, και πάνω που οι ομάδες είχαν βρει ρυθμό έρχεται η δεύτερη διακοπή. Κατά τη διάρκεια της δεύτερης διακοπής θα πρέπει ο καθένας μας όσο περισσότερο μπορεί να τηρεί το πρόγραμμα που μας έχουν δώσει γυμναστής και προπονητής για να αποφευχθούν στην επιστροφή οι τραυματισμοί. και να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γιατί πιστεύω ότι στην επανέναρξη θα πιεστούμε πάρα πολύ και θα χρειαστεί να δώσουμε πολλούς αγώνες σε μικρό χρονικό διάστημα.
Πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές είχαμε μια καλή αγωνιστική εικόνα αυτές τις 7 πρώτες αγωνιστικές. Θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη συγκομιδή βαθμών, και αν σε μερικά παιχνίδια ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί και δεν χάναμε τη συγκέντρωση μας..
Το θέμα δεν είναι τα παιχνίδια και οι βαθμοί που έχουμε χάσει, καθώς παιχνίδι που παίζεται δεν ξαναέρχεται..αλλά το τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να μάθουμε από τα λάθη μας. >>