Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γιάννης Σφίχτης: “Μου δείχνει εμπιστοσύνη ο κ. Τρανός”

Published

on

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που αποτελεί αξιόπιστη λύση στην αμυντική γραμμή του Ήφαιστου Περιστερίου ακούει στο ονομα, Γιάννης Σφίχτης.
Ο ικανότατος αμυντικός που από νεαρή ηλικία έχει πάρει φανέλα βασικού δείχνει ότι τα πηγαίνει εξαιρετικά όσο περνούν τα χρόνια, όντας πλέον από τους πιο έμπειρους στο ρόστερ της ομάδας.
Η νέα χρονιά θα είναι δύσκολη και ο σύλλογος των δυτικών προαστίων έχει ανάγκη από προσωπικότητες όπως ο Σφίχτης.
Ο ίδιος μίλησε για τη νέα χρονιά λέγοντας: “Αν και ακόμα είναι νωρις,μετά από 2 φιλικά και ενω έχουμε πολλά καινούργια παιδιά έχουμε θέσει ένα πλάνο που σιγά σιγά βγαίνει. Αρχιζουμε όλοι και προσαρμοζόμαστε στον τρόπο παιχνιδιού που ζητάει ο προπονητής μας και κάθε μέρα δενομαστε και αρχίζουν και βγαίνουν πράγματα μεσα στο γήπεδο.Η καινούργια διοίκηση μας δείχνει εμπιστοσύνη και είναι δίπλα μας από την αρχη. Ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται βαθμολογικά με ωραίο ποδόσφαιρο”.
Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες είπε: ”Προσωπικες μου φιλοδοξίες είναι να καταφέρω να κάνω μια καλή χρονιά με παλιούς και νέους συμπαίκτες και να βγει το καλύτερο για τον Ήφαιστο Περιστερίου”.
Ερωτηθείς πως αισθάνεται που προπονείται από τον Θοδωρή Τρανό, ο Σφίχτης είπε
“Με τον κύριο Τρανό συνεργαζόμαστε χρόνια και με κάνει χαρούμενο που για άλλη μια χρονιά μου δείχνει την εμπιστοσύνη του σαν παίχτη και σαν άνθρωπο ώστε να συνεχίσει και φέτος μια αξιόλογη συνεργασία. Καλη χρόνια να έχουμε με υγεία”.