Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Γιώργος Τεννές: Ο Ιπποκράτης είναι οικογένεια

Published

on

Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε την Κυριακή ο Ιπποκράτης, που επικράτησε με 1-0 στο τοπικό ντέρμπι επί της Αμιλλας και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ενας από τους βασικούς συντελεστές αυτής της επιτυχίας, αλλά και γενικότερα της πορείας της ομάδας ήταν και ο Γιώργος Τεννές. Ο ικανότατος γκολκίπερ που θεωρείται ένας από τους καλύτερους της Αθήνας στη συγκεκριμένη θέση, έκανε εκπληκτική εμφάνιση και έβαλε τα θεμέλια της νίκης.

Ο Γιώργος Τεννές μίλησε στο Plekto.gr και ας δούμε τι μας είπε…

Γιώργο καλησπέρα και συγχαρητήρια. Πως είδες το ματς?

Καλησπέρα. Ευχαριστώ πολύ, αν και τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλη την ομάδα.

Ήταν ένα ντέρμπι με όλη την σημασία της λέξης. Είχαμε μια πολύ δύσκολη αποστολή καθώς υπήρχαν πολύ σημαντικές απουσίες αλλά και παίχτες οι οποίοι υπερέβαλλαν εαυτό και έπαιξαν τραυματίες προκειμένου να μην χάσουν το ματς. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε έπειτα από το πολύ καλό ξεκίνημα που που είχαμε στο παιχνίδι και στην συνέχεια με καλή διαχείριση και τακτική καταφέραμε και πήραμε ένα σπουδαίο τρίποντο κόντρα σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο.

Ο Ιπποκράτης βρίσκεται πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας. Αλήθεια, περιμένατε τέτοια πορεία?

Πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα κανείς δεν περίμενε ο Ιπποκράτης να έχει κάνει τέτοια αρχή, καθώς ήταν μια νεοφώτιστη ομάδα στην Β κατηγορία και όπως είναι λογικό οι βλέψεις δεν ήταν τόσο υψηλές. Όσοι ασχολούνται με την ομάδα απ’την αρχή της χρονιάς έβλεπαν πως κάτι κάλο πάει να γίνει.

Πού πιστεύεις πως οφείλεται η εξαιρετική εικόνα σας μέχρι τώρα?

Το μυστικό της μέχρι τώρα επιτυχημένης πορείας μας έχει να κάνει κατά κύριο λόγο με το οικογενειακό κλίμα το οποίο δεν μένει μόνο στις 4 γραμμές του γηπέδου αλλά και εκτός αυτού, όπως επίσης και η σωστή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις από όλους.

Αξιέπαινη είναι και η διοίκηση της ομάδα η οποία παρα τις δύσκολες μερες και καταστάσεις που ζούμε είναι πάντα εκεί και φροντίζει να μην μας λείψει τίποτα.

Κλείνοντας, θέλεις να πεις κάτι άλλο?

Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο υγεία, υπομονή και καλή δύναμη…Μακάρι να ξεπεραστεί γρήγορα όλο αυτό το κακό, και να μπορέσουμε κάποια στιγμή όλοι να βρούμε ξανά τους κανονικούς ρυθμούς της ζωής μας…

Σε ευχαριστούμε πολύ…

Σας ευχαριστώ και εγώ…