Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γιώργος Τζώτζης: Οφείλουμε να παλεύουμε σε κάθε αγώνα

Published

on

Ενα κατά γενική ομολογία δύσκολ παιχνίδι περιμένει τον ΑΟ Ιλίου την ερχόμενη αγωνιστική, αφού θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον εκ των πρωτοπόρων Χολαργό.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Τζώτζης μίλησε στο plekto.gr για αυτό το ματς, αλλά και για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Ας δούμε τι μας είπε…

<< Σίγουρα δεν έχουμε κάνει το ξεκίνημα που θα θέλαμε. Οι απουσίες κάποιων βασικών ποδοσφαιριστών, αλλά και το γεγονός πως οι νέοι παίχτες που ήρθαν στην ομάδα δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμη στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας δεν μας έχουν επιτρέψει να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Εχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και θεωρώ πω θα παρουσιάζουμε βελτίωση σε κάθε αγώνα και θα φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε.

Ο αγώνας με τον Χολαργό είναι εξ’ορισμού πολύ δύσκολος αφού αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη θέση. Γίνεται ακόμη πιο δύσκολος λόγω των απουσιών που έχουμε αλλά και του φυσικού χλοοτάπητα, που δεν τον έχουμε συνηθίσει. Στο σημείο που βρισκόμαστε όμως δεν έχουμε την πολυτέλεια να επιλέγουμε αγώνες, και πρέπει σε όλα τα ματς να παλεύουμε. Ετσι θα κάνουμε και τώρα, και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε.