Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γιώργος Τσαμόπουλος: Το πρόσωπο που έκανε το Χολαργό και πάλι πρωταγωνιστή

Published

on

Βρέθηκε σε δύσκολη θέση και τα αποτελέσματα είχαν φέρει το Χολαργό σε τόσο δύσκολη θέση, ώσπου την 24η Νοεμβρίου, η διοίκηση Κυριάκου Γεωργιάδη αποφάσισε να προσλάβει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας τον Γιώργο Τσαμόπουλο.

Προϋπόθεση απαραίτητη ήταν να βγει η ομάδα από τη δύσκολη θέση, και ο έμπειρος προπονητής όχι απλά τα κατάφερε, αλλά κατόρθωσε να δημιουργήσει ένα σύνολο που σε 14 ματς μετράει μόλις μια ήττα, οντας πλέον στην 5η θέση της κατάταξης.

Ο κος Τσαμόπουλος κατόρθωσε να περάσει τη φιλοσοφία του, να βελτιώσει τα αμυντικά κενά που παρατηρήθηκαν στην οπισθοφυλακή των κυανόλευκων με αποτέλεσμα ο Ο.Φ. Χολαργός να θυμίζει την ομάδα εκείνη που δύσκολα κέρδισε ο οποιοσδήποτε.

Τα στατιστικά και μονο δείχνουν ότι η βελτίωση ήρθε άμεσα αφού σε 14 παιχνίδια ο Χολαργός έχει δεχτεί μόλις 6 τέρματα (1 απο Αρη Πετρούπολης, 1 από Περιστέρι και 4(!) από το Χαϊδάρι) διατηρώντας ανέπαφη την εστία του στους περισσότερους αγώνες.

Με έξι νίκες, επτά ισοπαλίες και μόλις μια ήττα, ο Χολαργός δείχνει ότι ξέφυγε για τα καλά από τη μάχη της σωτηρίας και σίγουρα μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε η πρόσληψη του πολύπειρου Γιώργου Τσαμόπουλου, ο οποίος με την ικανότητα του δημιούργησε μια ομάδα που όποιος πάει να τα βάλει μαζί της θα πρέπει να κοπιάσει αρκετά μέσα στο γήπεδο.

Υ.Γ. Η βελτίωση του Χολαργού παρατειρείται και γεγονός ότι δεν κατάφερε στο β’ γύρο να το κερδίσει καμία ομάδες από τις τέσσερις που προπορεύονται.