Connect with us

6ος Όμιλος

“Γκέλαρε” η ΑΕΚ

Published

on

Μια… τραγική ΑΕΚ έχασε τους πρώτους της βαθμούς μέσα στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, παραχωρώντας ισοπαλία χωρίς τέρματα στον Ηλυσιακό. Οι 9.000 και πλέον, οπαδοί που παρακολούθησαν τον αγώνα αποδοκίμασαν την ομάδα με το σφύριγμα της λήξης αγανακτισμένοι από την κάκιστη εμφάνιση της Ένωσης

Η άμυνα του Ηλυσιακού δεν επέτρεψε στην ΑΕΚ να βρει ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο και ως εκ τούτου να απειλήσει (η Ένωση εμφάνισε το γνωστό της πρόβλημα κόντρα σε πολυπρόσωπες άμυνες)

 

Οι παίκτες του Δέλλα είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 3′ με το φάουλ του Πόποβιτς να φεύγει σε κόρνερ μετά την επέμβαση του Σηφάκη. Στο 18ο λεπτό ήταν και η καλύτερη στιγμή για την ΑΕΚ να ανοιξει το σκορ. Αρχικά ο Σηφάκης έδιωξε μία κεφαλιά του Ντακόλ, ενώ στη συνέχεια σε μία σέντρα του Γεωργέα, ο Ανάκογλου δεν μπόρεσε να πλασάρει και ο Ντακόλ στη συνέχεια έκανε φάουλ.

 

Οι “κιτρινόμαυροι” μπήκαν δυνατά στην επανάληψη, με τον Σηφάκη να αποκρούει το μακρινό σουτ του Ράμα στα πρώτα λεπτά. Η πίεση συνεχίστηκε, αλλά ο Σηφάκης συνέχιζε τις αποκρούσεις και σταμάτησε εκ νέου τον Ράμα σε τετ-α-τετ στο 58΄.

 

Ο Αλβανός μέσος σε νέο τετ-α-τετ σημάδεψε το δοκάρι στο 65ʼ, σε νέα χαμένη ευκαιρία. Μέχρι το φινάλε η Ένωση δεν δημιούργησε άλλες φάσεις και το 0-0 ήρθε απόλυτα φυσιολογικά.

 

ΑΕΚ (Δέλλας): Βούρας, Γεωργέας, Πεταυράκης, Σταθάκης, Τζανετόπουλος, Ρόβας (Ράμα 37′), Κορδέρο, Ανάκογλου, Γροντής (Πλατέλλας 60′), Πόποβιτς, Ντακόλ

 

Ηλυσιακός (Τάμπρατζης): Σηφάκης, Φραγκής, Ιωαννίδης, Καραπιπέρης, Σίσκος, Αμανατίδης, Κωνσταντίνου (Φλέγγας 75′), Στρατάκης, Τζώρτζης (Μητσόπουλος 75′), Μασούρας, Κάμπας (Μίχας 90’+3′)

newsit.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply