Connect with us

4ος Όμιλος

Γκέλαρε η Κηφισιά

Published

on

Μπορεί η Κηφισιά να ήθελε εναγωνίως τη νίκη στην αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο προκειμένου να παρέμενε σε απόσταση αναπνοής από τον Κισσαμικό. Παρ’ όλα αυτά, οι Κρητικοί αποδείχθηκαν σκληρό καρύδι καθώς κατάφεραν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα μένοντας στο ισόπαλο 2-2 με την ομάδα των βορείων προαστίων ενώ εάν ήταν πιο τυχεροί θα μπορούσαν να είχαν αποδράσει με το διπλό από το Ζηρίνειο με δεδομένο ότι μέχρι το 92′ ήταν μπροστά στο σκορ. Ασφαλώς και το συγκεκριμένο αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται αποτυχία για τους Κηφισιώτες παρότι έσωσαν την παρτίδα στο τέλος καθώς ο Κισσαμικός αύξησε τη διαφορά του στους πέντε βαθμούς. Από την άλλη, οι Ηρακλειώτες μπορεί να τα έχουν με τη τύχη τους ωστόσο το συγκεκριμένο αποτέλεσμα διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες τους για την παραμονή. Στο αγωνιστικό μέρος μπροστά σε 200 φίλους που βρέθηκαν στο ‘Ζηρίνειο’, οι Κρητικοί ήταν εκείνοι που μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν στο 21′ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Κοιλιάρα στο 21′. Στο 66′ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν χάρις σε σουτ του Ματσούκα, με τους Κρητικούς να εκφράζουν παράπονα για τη συγκεκριμένη φάση θεωρώντας πως στο σουτ του σκόρερ η μπάλα μετά το δοκάρι δεν έσκασε μέσα από τη γραμμή. Στο 82′ οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν ξανά και πάλι με τον Κοιλιάρα να δίνει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του. Το συγκρότημα του Μάρκου Μαυρομάτη δεν παρέδωσε τα όπλα και κατάφερε στις καθυστερήσεις να γλυτώσει το… πατατράκ χάρις σε γκολ του συνήθη ύποπτου, Δημήτρη Βέρμπη.

Διαιτητές: Μάλαμας, Τσαλίκογλου-Γουρνιάς (Ανατολικής Αττικής)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Γουμάγιας, Στασινός, Καραμπάς, Τεγούσης, Κολοτούρος (59′ λ. τρ. Τσιμικλής), Ανδρίκος, Ματσούκας, Δρυμούσης (46′ Γιόνδης), Βέρμπης, Γκουτσούλας (81′ Παληαρούτας), Θανόπουλος

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παναγιωτίδης, Μπαλάφας, Γενιτσαρίδης, Χαρίτος, Ρουσάκης, Μαυρίδης, Προβιδάκης, Κούρτι (70′ Χρυσοφάκης), Πήλιος (79′ Μεράι), Κοιλιάρας (89′ Αχιλλέως), Μωραϊτης.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply