Connect with us

stoplekto

Γκίκας: Σε έναν τελικό δεν υπάρχει φαβορί!

Τι λέει για τον τελικό ΕΠΣΑΝΑ Τριγλία Ραφήνας- Κεραυνός Κερατέας

Published

on

Φαινομενικά η Τριγλία έχει τον πρώτο λόγο στον αυριανό τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ με αντίπαλο τον Κεραυνό Κερατέας. Ωστόσο, σε έναν τέτοιο αγώνα φαβορί δεν υπάρχουν, σύμφωνα με τον Στέλιο Γκίκα! Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός των ‘κιτρινόμαυρων’ μίλησε για το αυριανό ματς, που έχει ιδιαίτερη αξία για την ομάδα του, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: ”Θεωρώ ότι οι πιθανότητες είναι 50-50! Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, κάτι που με κάνει να πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό ματς. Όμως, νομίζω ότι το θέλουμε λίγο πιο πολύ εμείς, γιατί έχουμε πάει επιπλέον δύο φορές στον τελικό, χωρίς να τα καταφέρνουμε (σ.σ. με Ωρωπό και Παμπαιανικό)”.

Η Τριγλία προέρχεται από μία σπουδαία επιτυχία με την εξασφάλιση της ανόδου στη Γ’ Εθνική, γεγονός που δεν ανησυχεί τον νεαρό άσο, αναφορικά με την παρουσία της ομάδας στον μεγάλο τελικό: ”Η ομάδα είναι αρκετά έμπειρη και μπορεί να διαχειριστεί ένα τέτοιο ματς! Μακάρι να πάνε όλα καλά και να φέρουμε την κούπα στη Ραφήνα”!

”ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ”

Βρίσκεται στην οικογένεια της Τριγλίας από τον περασμένο Γενάρη, έχει προλάβει όμως να συμβάλει τα μέγιστα στη φετινή επιτυχή πορεία της ομάδας του, σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο Στέλιος Γκίκας έχει σκοράρει έξι φορές, πετυχαίνοντας καθοριστικά γκολ κόντρα σε Πανναξιακό, ΑΟ Δικαίου, Αστέρα Βάρης και Θύελλα Ραφήνας για το κύπελλο. Την Κυριακή σημείωσε τα δύο πρώτα γκολ, ανοίγοντας τον… δρόμο για την επικράτηση επί του Κερατσινίου (4-0). Προς το παρόν, ο χαρισματικός παίκτης έχει το μυαλό του μόνο στο σημερινό ματς: ”Το μόνο που σκέφτομαι είναι το αυριανό ματς! Μακάρι να σκοράρω και να πάρουμε το κύπελλο. Δεν ήμουν από την αρχή, όμως τα παιδιά μου έχουν πει ότι πέρασαν μία δύσκολη χρονιά σε όλα τα επίπεδα. Τα πήγα καλά, βοήθησα την ομάδα μου και είμαι χαρούμενος για αυτό”. Να σημειωθεί ότι ο Στέλιος Γκίκας αγωνιζόταν στη Μάχη Μαραθώνα, ενώ έχει περάσει και από τις ακαδημίες της ΑΕΚ.

Δ.Θ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply