Connect with us

stoplekto

Γκανίδης ο …εκτελεστής του ΑΟ Κορυδαλλού

Published

on

Με 2 γκολ στα 3 πρώτα φιλικά (με Ν. Ευγένειας και Αετό Κορυδαλλού) συστήθηκε στους Κορυδαλλιώτες φιλάθλους ο 18χρονος επιθετικός Σπύρος Γκανίδης. Αποκτήθηκε  με υποσχετική από τον Ιωνικό Νικαίας όπου τα 2 τελευταία χρόνια στο εφηβικό τμήμα υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Αλειφεράκη πέτυχε στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ και στο Θουκυδίδειο πρωτάθλημα 60 γκολ (25 την 1η χρονιά και 35 πέρσι). Παίζει σ’ όλες τις θέσεις της επίθεσης και το Δ.Σ. του ΑΟ Κορυδαλλός τον καλωσορίζει στην ομάδα. Επίσης το Δ.Σ. ευχαριστεί την διοίκηση των ακαδημιών του Ιωνικού Νικαίας για τον δανεισμό του.

Χρήσιμα συμπεράσματα για τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας της ομάδας έβγαλε ο Δημήτρης Αλειφεράκης από τη νίκη του Κορυδαλλού επί του Αετού Κορυδαλλού με 1-0. Το γκολ πέτυχε ο Γκανίδης στο 72’.

Το επόμενο φιλικό με ΑΟ Καραβά την Τετάρτη στις 21:15 στον Κορυδαλλό.

Έχουν κυκλοφορήσει ήδη η κάρτες διαρκείας του Κορυδαλλού που είναι αφιερωμένες στα 70 χρόνια από την ίδρυσης του 1948-2018. «Τιμώντας τα 70 χρόνια παρουσίας στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο και προσφορά στη νεολαίας της περιοχής η οικογένεια του ΑΟ Κορυδαλλός επιμένει για το ποδόσφαιρο, για το παιχνίδι που αγαπάμε, για έναν κόσμο που μοιραζόμαστε. Ας κρατήσουμε το παιχνίδι ζωντανό χωρίς βία. (Τηλ. επικοινωνίας 2104944413).»