Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Γκαράνης; Πρωτεργάτης της επιτυχίας του Νικηφόρου ο Φ.Ρούσσης…

Published

on

Όταν την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑΝΑ ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ Γέρακα, βρισκόταν στην προτελευταία θέση (15η) του βαθμολογικού πίνακα όλοι τον είχαν πρώτο υποψήφιο για υποβιβασμό.

 

Όμως την δεδομένη στιγμή ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Γκαράνης, έκανε μια κίνηση «ΜΑΤ» , όπως είπαν τότε πολλοί απ τους γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα στην ΕΠΣΑΝΑ και αποδείχτηκε ότι είχαν απόλυτο δίκιο.

 

Συγκεκριμένα προσέλαβε προπονητή τον γνωστό αθλητίατρο και προπονητή Φώντα Ρούσση ο οποίος κυριολεκτικά μεταμόρφωσε την ομάδα κάνοντας έκτοτε πορεία πρωταθλητισμού καταλαμβάνοντας τελικά την 6η θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Ο Γ. Γκαράνης μας είπε:

 

«Οφείλουμε πολλά στον Φ. Ρούσση, προπονητή με άριστες θεωρητικές, προπονητικές και τεχνικές γνώσεις και έντονη προσωπικότητα. Με σκληρή δουλειά και πειθαρχεία μετέβαλε την ομάδα μας από κομπάρσο σε πρωταγωνιστή σε σημείο να θεωρείται από πολλούς , από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος γιατί εκτός από ουσιαστικό ποδόσφαιρο παρουσιάσαμε και θέαμα προσελκύοντας έτσι πολλούς ουδέτερους θεατές στα παιχνίδια μας.

 

Με την λήξη του πρωταθλήματος θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους ποδοσφαιριστές του ‘’ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ’’ που κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και δούλεψαν σκληρά κάτω από αντίξοες συνθήκες ώστε να κατακτήσουν ην τιμητική 6η θέση στο πρωτάθλημα αφήνοντα πίσω ιστορικές ομάδες όπως τα Γλυκά Νερά, τη Μαρκό, τον Παλληνιακό, τη Μάχη Μαραθώνα, τον Αήττητο Σπατών κλπ.

 

Επίσης ευχαριστώ τον Γεν. Αρχηγό και πανταχού παρόντα Ηλία Χορταριά, τον αντιπρόεδρο Βαγγέλη Μενεμένογλου και τους κυρίους κυρίους Γ. Αποστολόπουλο , Δημ. Κανελλόπουλο , Δ. Κρούση, τους κ. κ Χαβενετίδη που ήταν κοντά μας σε όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας.

 

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον παλαιό ποδοσφαιριστή του ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ προπονητή και φίλο Σωτήρη Βλαχάκη ο οποίος ξεκίνησε ως Ά προπονητή και ακολούθως επέστρεψε ως βοηθός του Φ. Ρούσση και είχε σημαντικό ρόλο στην αναγέννηση της ομάδας μας.

 

Όσον αφορά τα σχέδια μας για το μέλλον είναι να παραμείνει με κάθε κόστος ο Φ. Ρούσσης να κρατήσουμε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδες και να ενισχύσουμε με 3-4 ακόμη καλούς έτοιμους ποδοσφαιριστές ώστε η ομάδα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τη νέα περίοδο.»

 

Αθήνα : 15/4/2013

Γ. Γκαράνης

Πρόεδρος ΑΠΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply