Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γκλεγκλές “Στο τέλος να χαμογελάσουμε εμείς”-Ευχές στον Νίκο Κούστα

Published

on

Μέσω δελτίο τύπου, ο Αρης Πετρούπολης γνωστοποίησε τα αγωνιστικά προβλήματα που έχει ενόψει του αγώνα που ακολουθεί με τον Χαραυγιακό, με τον Γκλεγκλέ να παραχωρεί δηλώσεις και την ομάδα να εύχεται στον πρόεδρο, Νικο Κούστα να του ζήσει το νέο μέλος που έφερε στο κόσμο η σύζυγος του.

Αναλυτικά, το κείμενο:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη Πετρούπολης για τον αγώνα που ακολουθεί την Κυριακή στο γήπεδο ‘Γρηγορίου’ με τον Χαραυγιακό.

Τα προβλήματα πάντως για την ομάδα δεν λείπουν αφού για ακόμη μια αφορά ο προπονητής Αλέξης Γκλεγκλές δεν θα έχει στη διάθεση του αρκετούς παίκτες.

Συγκεκριμένα. εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Γιάννης Φιλίππου, Γιόβαν Λάλα, Παύλο Νίκολι, Θανάσης Κυριαζής που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών όπως επίσης και ο τιμωρημένος Αγγελος Σπανός.

Ο έμπειρος κόουτς αναφερόμενος στον αγώνα τονισε:

“Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει κοινό στόχο με εμάς. Πιστεύω στους παίκτες μου και ότι θα αντεπεξέλθουν. Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς και στο τέλος να είμαστε εμείς οι νικητές”.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση της ομάδας εύχεται στον πρόεδρο, Νίκο Κούστα, να χαίρεται το νέο μέλος που έφερε στη ζωή η σύζυγος του, Μαριάννα. Να έχει υγεία και να είναι καλότυχο.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply