Connect with us

stoplekto

Γκολ από τον… τερματοφύλακα στο Πυρρίχιος- Θρασύβουλος(4-2)

Published

on

Ένας ψυχωμένος Πυρρίχιος, αν και είχε μείνει πίσω στο σκορ με 0-2, κατάφερε με μεγάλη εμφάνιση να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει με 4-2 του απαρηγόρητου Θρασύβουλου και να κάνει ακόμα ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή του, πετυχαίνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη του. Αντίθετα η ομάδα της Φυλής μπαίνει πλέον σε περιπέτειες…

Την παράσταση έκλεψε το γκολ του γκολκίπερ του Θρασύβουλου Μολνταβάν, που άνοιξε το σκορ μόλις στο 1’ με βολέ που επιχείρησε από την περιοχή του, νικώντας τον ανήμπορο Παλατσίδη. Ο Αγγελιδάκης στο 56’ έκανε το 0-2, όμως η συνέχεια ήταν εφιαλτική.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Χρήστου Κομιώτη έκαναν την υπέρβαση κάνοντας την επική ανατροπή χάρη σε γκολ των Παντελή(58’), Τσούφλα(60’), Πιπερίδης Ι.(70’) και  Κέλι(78’).  Οι νικητές είχαν και δυο δοκάρια με τους Σερταρίδη(39′) και Παπαδόπουλο(61′).

Άριστος  ο Χρέλιας.

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ: Παλατσίδης, Λαζαρίδης, Μερκάι(84’ Πουρουζίδης), Κέλι, Παντελής, Πιπερίδης Γ., Σότα(88’ Ευαγγέλου), Αποστολόπουλος(57’ Πιπερίδης Ι.), Σερταρίδης, Παπαδόπουλος, Καραδήμας(53’ Τσούφλας).

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Μολνταβάν, Καπουράνη Χ., Μιχαηλίδης, Πετράκης, Σφακιανάκης Κ., Κώτσος, Λώλος, Καπουράνη Ν.(80’ Αρχίρα), Μετοχιάτης(75’ Ευθυμιάδης), Καψάλας(69’ Λιόσης), Αγγελιδάκης.