Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γκολ και εντυπώσεις για Καματερό και Πετράλωνα

Published

on

Γκολ και θέαμα είχαν να επιδείξουν Καματερό και Πετράλωνα στην έδρα των ‘κυανόλευκων’, όπου το τελικό 2-2 άφησε ικανοποιημένους τους δύο τεχνικούς. Οι γηπεδούχοι έδειξαν σημάδια βελτίωσης στο νέο φιλικό τους, προηγήθηκαν 2-0, όμως οι φιλοξενούμενοι ‘έκλεψαν’ την ισοπαλία στο τέλος. Στο αντίπαλο στρατόπεδο μόνο χαμόγελα για τον Γαληνό Νικολαΐδη που βλέπει αυτά που θέλει από τους παίκτες του, είναι ικανοποιημένος και φιλοδοξεί για ανάλογη συνέχεια.

Στο πρώτο ημίχρονο, το συγκρότημα του Κώστα Ποζαπαλίδη ήταν ανώτερο, έκανε ευκαιρίες και άνοιξε το σκορ μόλις το 3′ χάρις τον ανερχόμενο επιθετικό, Θοδωρή Μποζά. Στην συνέχεια το παιχνίδι έγινε σκληρό και έπρεπε να φτάσουμε στο 70′ για να σημειωθεί κάποιο τέρμα. Ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος πήρε το όπλο του και έγραψε το 2-0 αλλά οι ‘κυανέρυθροι’ έδειξαν μέταλλο νικητή, δεν τα παράτησαν και ισοφάρισαν άμεσα. Δράστης ήταν Βασίλης Μαρτέκας και μάλιστα δύο φορές το 76′ και στις καθυστερήσεις, αποδεικνύοντας από την προετοιμασία ότι θα πάρει τα Πετράλωνα από το χέρι φέτος.

Καματερό (Κώστας Ποζαπαλίδης): Ανδριόλας, Παπαϊωάννου, Μπίμπιζας, Δαυίδ, Τσουλάκος, Τρακόσης, Λέκκας, Παναγιωτόπουλος, Μπούγιας, Σπυρόπουλος, Μποζάς. Στο Β’ μισό μπήκαν και οι: Υπό Δοκιμήν τερματοφύλακας, Παππάς, Θεωδορόπουλος, Μανάρας, Μπλέτσος, Ξενόπουλος.

Πετράλωνα (Γαληνός Νικολαΐδης): Αλεξόπουλος, Κόντης, Σόμπας, Λαμάι, Παγίδας, Κυφωνίδης, Σταύρου, Παπαδόπουλος, Παπανδρέου, Ισσά, Δήμου. Στο Β’ μισό μπήκαν και οι: Καραΐσκος, Μακρυγιάννης, Μουντράκης, Γεωργακόπουλος, Λάππας, Κατσιγιάννης, Κρεμμύδας, Παναγιωτάκης, Μαρτέκας, Μουρίκης, Τζαβάρας.