Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Γκολ και θέαμα από Ένωση και Χαλκηδονικό

Published

on

Μπορεί η σέντρα να είχε προγραμματιστεί για τις 9:30 το πρωί, όμως ΑΕ Περιστερίου και Χαλκηδονικός τα έδωσαν όλα για την νίκη στο γήπεδο Ηφαίστου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 12′ με την κεφαλιά του Τζαβέλλα, αλλά στο 32′ ο Ντάρλας βγήκε στην πλάτη της ‘Περιστεριώτικης’ άμυνας και με ωραία λόμπα ισοφάρισε. Στο δεύτερο ημίχρονο και το 53′, ο ίδιος παίκτης νίκησε τον Στρατηγαρέα για το 2-1 πετυχαίνοντας την ολική ανατροπή. Τελικά, το τελικό αποτέλεσμα ήταν 2-2 ελέω Τζαβέλλα που ισοφάρισε με τακουνάκι στο 87′ έπειτα από σύγχυση στα καρέ των φιλοξενούμενων. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 73′ ο Φώτης Κατιάι άφησε τον Χαλκηδονικό με παίκτη λιγότερο λόγω δεύτερης κίτρινης.

Διαιτητές: Αραβίδης, Παναγιωτάρας, Θώμογλου

Ένωση (Ν. Ηλιόπουλος): Στρατηγαρέας, Νταλαγιώργος, Γκούβας, Ζαφείρης (67′ Παλάτσιος), Γκούμας, Γαζεπίδης, Μαρούλης, Λιαγκόζης (46′ Αρχοντούλης), Θώμος (60′ Σοϊλές), Τζαβέλλας, Κοΐνης.

Χαλκηδονικός (Β. Ντάρλας): Αναγνωστόπουλος, Ζίκε, Σούμπασης, Δελής, Περράκης, Ράγιας, Φ. Κατιάι, Β. Γαγάκας (77′ Τσεσμελιδάκης), Π. Παππάς, Ντάρλας (88′ Καπίρης), Τ. Κατιάι (89′ Σαρηγιαννόπουλος).