Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γκολ και θέαμα από Ήφαιστο και Χαϊδάρι

Published

on

Σε ένα κλασσικό ντέρμπι δυτικών προαστίων, Ήφαιστος και Χαϊδάρι έμειναν στο 2-2. Οι δύο ομάδες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα ικανοποιώντας τους 150 θεατές που παραβρέθηκαν στο γήπεδο Ηφαίστου. Με αυτή την ισοπαλία, το Περιστέρι έπιασε τον ΑΟΧ στην δεύτερη θέση έχοντας 36 βαθμούς, ενώ οι ‘ερυθρόλευκοι’ έφτασαν τον Φωστήρα Ηλιούπολης στην έκτη θέση έχοντας 27 πόντους.

Στην ροή της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν πρώτοι το σκορ στο 3′ χάρις την όμορφη ενέργεια του Σαλαπάτα, ο οποίος αξιοποίησε την πάσα του Καλαμπαλίκη. Οι γηπεδούχοι παραλίγο να ισοφαρίσουν στο 40′, αλλά η σέντρα-σουτ του Σφίχτη αποκρούστηκε από το δοκάρι και τον Μίχο σε κόρνερ. Στο δεύτερο ημίχρονο, το συγκρότημα του Θοδωρή Τρανού μπήκε με φόρα και στο 47′ είχε νέο δοκάρι έπειτα από σουτ του Ζήκου, αλλά στο 54′ ο Μπότης με ωραίο πλασέ έφερε το ματς στα ίσια. Ολική ανατροπή και 2-1 στο 63′ από τον Ζώγκο ύστερα από σέντρα του Παπαγιάννη και σύγχυση στα καρέ της ‘κυανέρυθρης’ άμυνας. Όμως, στο 72′ ο Σαλαπάτας έκλεψε τον βαθμό αξιοποιώντας ιδανικά την ασίστ του Μουρεζίνη για το τελικό 2-2 σε μια συναρπαστική αναμέτρηση.

Τέλος, στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε μετά το παιχνίδι ο αριστερός μπακ του Χαϊδαρίου, Νικήτας Δημητρακόπουλος, με πρήξιμο στο μάτι ύστερα από χτύπημα του Παπαευθυμίου στο 85′, όταν οι δυο τους διεκδίκησαν την μπάλα σε εναέρια μονομαχία.

Διαιτητές: Φωτόπουλος Ν., Τάμαλης Μ., Χριστοδούλου Π.

Ήφαιστος (Θοδωρής Τρανός): Περτσάς, Γιαννούλας (46′ Παπαγιάννη), Σφίχτης, Μουρκάκης, Ζαφειράτος, Μάκρας, Μπότης, Τζαβάρας, Ζήκος, Παπαευθυμίου, Ζώγκος (68′ Καλαϊτζής).

Χαϊδάρι (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Μίχος, Πολίτης, Νούλας, Κασάπης, Αρβανίτης, Δημητρακόπουλος, Ροκάκης (74′ Ζαγκλής), Ρούσα, Σαλαπάτας, Κοτσολάκος (60′ Μουρεζίνης), Καλαμπαλίκης (64′ Νικολάου).