Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γκολ και θέαμα από Βοτανικό και Μικρασιατικό

Published

on

Φοβερό παιχνίδι διεξήχθη στο Ρουφ, όπου ο Μικρασιατικός επικράτησε με ανατροπή 3-2 της Ένωσης Βοτανικού. Οι δύο ομάδες έδειξαν μεγάλη θέληση για την νίκη, με αποτέλεσμα να προσφέρουν απλόχερα αρκετό θέαμα στους λιγοστούς θεατές. Έτσι, ο σύλλογος από την Καισαριανή ανέβηκε τρίτος έχοντας 20 βαθμούς, όπως οι Χολαργός, Περιστέρι και Χαϊδάρι, ενώ η Ένωση βρίσκεται 14η παρέα με το Χαλάνδρι συγκεντρώνοντας 8 πόντους.

Στην ροή του παιχνιδιού, οι ‘κυανόλευκοι’ πήραν το προβάδισμα στο 5′ σε σέντρα-σουτ του Λίτσο και κακό διώξιμο του Κουλλίρα στην εστία. Δοκάρι σε σουτ του Παούρη στο 12′ και ισοφάριση στο 37′ για τους φιλοξενούμενους χάρις τον όμορφο συνδυασμό Φραγκή-Παούρη για να σκοράρει ο Ντατής. Το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου, με το δεύτερο να είναι συναρπαστικό και γεμάτο φάσεις. Αρχικά στο 47′, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με όμορφο συνδυασμό και εξαιρετική εκτέλεση του Καπέλη από το ύψος του πέναλτι, αλλά στο 55′ ο Κρασσάς με οβίδα ερχόμενος από την άμυνα ισοφάρισε σε 2-2 έπειτα από πάσα του Βουτυρά. Νωρίτερα στο 52′, παραλίγο το 3-1 με τον Θεοδωρέλο που είχε δοκάρι σε απόκρουση του Κωνσταντόπουλου, όπως ο Σκεύης στο 70′ σε νέο σουτ. Νέο δοκάρι για το συγκρότημα του Κώστα Σταμπουλίδη με σουτ του Χρήστου Μποτσιβάλη στο 77′ και λύτρωση στο 85′. Σε εκείνο το χρονικό σημείο, ο συνδυασμός Πρασσά και Μποτσιβάλη βοήθησε τον Ντατή να βγει σε θέση βολής και να στείλει την μπάλα από πλάγια θέση στο απέναντι ‘Γ’ του Ρούσσου για το τελικό 3-2.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης Κ., Λεοντακιανάκος Κ., Μητρόπουλος Χ.

Βοτανικός (Μάκης Ντέτσικας): Ρούσσος, Λίτσο (46′ Χαμουρίδης), Φιλόπουλος, Ντάμας, Κατσούδας, Μηνασιάν, Θεοδωρέλος (78′ Τζαβάρας), Ελ-Ράντυ, Καπέλης, Σκεύης, Ντιντίφας.

Μικρασιατικός (Κώστας Σταμπουλίδης): Κωνσταντόπουλος, Φραγκής, Βουτυράς, Κουλλίρα, Κρασσάς, Κολοβός Η., Βιτζηλαίος, Μερμήγγης (76′ Ντάνο), Γεροκώστας (61′ Μποτσιβάλης Χ.), Παούρης (66′ Πρασσάς), Ντατής.