Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γκολ και θέαμα από Θρίαμβο Αθηνών και Ολυμπιακό Λιοσίων

Published

on

Ισόπαλη 2-2 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Θριάμβου Αθηνών και του Ολυμπιακού Λιοσίων στον Υμηττό το πρωί της Κυριακής. Οι δύο ομάδες ευχαριστήθηκαν τον τελευταίο τους φετινό αγώνα και προσέφεραν γκολ και θέαμα. Στην βαθμολογία, οι ‘κυανοπράσινοι’ ολοκλήρωσαν την σεζόν πέμπτοι αριθμώντας 49 βαθμούς, ενώ οι ‘ερυθρόλευκοι’ υποβιβάστηκαν 14οι έχοντας μαζέψει 18 πόντους.

Το σκορ άνοιξε στο 33′ ο Κωνσταντινίδης για τους φιλοξενούμενους με σουτ, όμως στο 62′ ο συμπαίκτης του Βασίλογλου δεν υπολόγισε σωστά και με αυτογκόλ έφερε τον αγώνα στα ίσια. Ο Καζακόπουλος στο 75′ έδωσε με πλασέ νέο προβάδισμα στο συγκρότημα του Λευτέρη Αλεξάκη, αλλά δέκα λεπτά αργότερα ο Αρώνης εκτέλεσε άψογα το φάουλ για το τελικό 2-2.

Διαιτητές: Μυλωνάκης Κ., Ματσούκας Κ., Καψάλης Σ.

Θρίαμβος (Γιάννης Κουσάνας): Κόρδας, Ζαχαρόπουλος, Λιόσης, Ευαγγελόπουλος, Χατζίου (46′ Κατσορίδας), Δημογιάννης, Αρώνης, Εστυλιανίδης, Τσοχαντάρης, Σπανός, Χαζίσας (46′ Κατσαρός).

Ολυμπιακός (Λευτέρης Αλεξάκης): Κούμης, Δούκας, Παπαδόπουλος, Βασίλογλου, Γιάκας, Κωνσταντινίδης, Κίτσιος, Τσιάμης (84′ Καρύδης), Καζακόπουλος, Αργυρός, Μπινιάκου.