Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γκολ και θέαμα από Μικρασιατικό και Χαϊδάρι

Published

on

Γκολ και θέαμα είχε η νέα μάχη Μικρασιατικού και Χαϊδαρίου στο ‘Μιχάλης Κρητικόπουλος’. Το τελικό 2-2 αφήνει με ένα παράπονο τις δύο ομάδες που παρουσίασαν καλό πρόσωπο και θα μπορούσαν με λίγη προσοχή παραπάνω να πάρουν την νίκη. Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 22′ με το απίθανο σουτ του Πετρίτση από το κέντρο να αιφνιδιάζει τον Τικταπανίδη για το 1-0. Στο 30′ ήρθε η ισοφάριση έπειτα από σύγχυση στα καρέ του Δωριάδη και σουτ του Καρώνα για το 1-1. Περίπου δέκα λεπτά αργότερα, το συγκρότημα από την Καισαριανή πήρε ξανά το προβάδισμα χάρις την κεφαλιά του Κρασσά κλείνοντας το ημίχρονο στο 2-1. Στο δεύτερο μέρος, οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη και στο 60′ είχαμε την αποβολή του Λέκκα για αγκωνιά με αποτέλεσμα να δει την δεύτερη κίτρινη κάρτα παρά τις αντιδράσεις την φιλοξενούμενης αποστολής. Όμως, οι ‘κυανέρυθροι’ βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και στο 70′ ισοφάρισαν στο τελικό 2-2 με υπέροχο σουτ του Ρούσα στο ‘Γ’ του Δωριάδη. Έτσι, οι περσινοί πρωταθλητές στην Β’ ΕΠΣΑ ανέβηκαν τέταρτοι έχοντας 15 πόντους, ενώ ο ΑΟΧ έχει 13 στην έβδομη θέση.

Διαιτητές: Κατοίκος Κ., Κορτέσης Π., Γεωργής Α.

Μικρασιατικός (Κώστας Σταμπουλίδης): Δωριάδης, Φραγκής, Βουτυράς, Κουλλίρα, Κρασσάς, Αϊβάζης (75′ Μερμήγγης), Πρασσάς, Παούρης (65′ Βιτζηλαίος), Πετρίτσης, Μποτσιβάλης Χ., Φερατάι (55′ Ντατής).

Χαϊδάρι (Νίκος Κανελλόπουλος): Τικταπανίδης, Πολίτης, Νούλας, Κασάπης, Παντζόπουλος, Μπατής, Μουρεζίνης (55′ Καλαμπαλίκης), Λέκκας, Κοτσολάκος, Σαλαπάτας (42′ λ.τρ. Ρούσα), Καρώνας.