Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Γκολ και θέαμα από τα Ιλίσια ενάντια στην Πέρα Κλουμπ

Published

on

Επιβλητική εμφάνιση πραγματοποίησαν τα Ιλίσια 2004 επικρατώντας εύκολα 5-0 της Πέρα Κλουμπ στο Γουδί. Το συγκρότημα του Περικλή Παπαζαφειρόπουλου ήταν από την αρχή αφεντικό στον αγώνα και πήρε ακόμα μια νίκη αισιοδοξώντας για την συνέχεια. Στην βαθμολογία, οι ‘μελανόλευκοι’ έχουν 36 βαθμούς στην έκτη θέση απέχοντας έξι πόντους από τον δεύτερο Κένταυρο Βριλησσίων. Αντίθετα, οι ‘κιτρινόμαυροι’ παραμένουν ουραγοί με μόλις 12 πόντους και θα χρειαστούν υπέρβαση για να σωθούν.

Τον χορό των γκολ άνοιξε στο 41′ ο Ρέτσκα σπάζοντας το ρόδι απέναντι στο συγκρότημα του Δημήτρη Παυλόπουλου, το οποίο πάλευε να διαφυλάξει τα μετόπισθεν, όμως δεν άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων. Έτσι, στο 60′ ο Ρέντζιος πέτυχε το 2-0 και δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής έγραψε το 3-0. Στο 80′ ο Κρητικός πήρε την σκυτάλη ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και στις καθυστερήσεις βρήκε δίχτυα ξανά για το τελικό εκκωφαντικό 5-0.

Διαιτητές: Μημίδης Ι., Νικολάου Χ., Τζαχρήστας Χ.

Ιλίσια (Περικλής Παπαζαφειρόπουλος): Ξενιτίδης, Σώκλας, Ορούτσι, Μπίτης, Παναγόπουλος Χ., Σπυράκης, Παπαβασιλείου (77′ Κρητικός), Αγγελίνας, Τριάντος (80′ Χιώτης), Ρέντζιος (71′ Παναγόπουλος Γ.), Ρέτσκα.  

Πέρα (Δημήτρης Παυλόπουλος): Νάκος, Τζήμας, Παλαμαράς (64′ Λαζόπουλος), Μπαμπότση (46′ Γεωργαλής), Παυλόπουλος, Κυρκασιάδης, Μήτσης, Καραζούπης, Βλέτσας (74′ Μαντέλος), Αντωνόπουλος, Μουρδουκούτας.