Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γκολ και θέαμα στους Αγίους Αναργύρους

Published

on

Παιχνίδι με τρομερό ρυθμό, φάσεις και τέσσερα γκολ είχαμε στους Αγίους Αναργύρους, όπου η τοπική Ένωση επικράτησε στο δεύτερο ημίχρονο 3-1 της Αγίας Ελεούσας. Το πρώτο μέρος άνηκε στους ‘κυανόλευκους’ που προηγήθηκαν μόλις στο 2′ χάρις τον Πολυκρέτη που αξιοποίησε το γύρισμα του Ρούσσου για το 1-0. Στην συνέχεια, οι Ρούσσος, Πολυκρέτης και Καλλογερής απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες απέναντι στον εκπληκτικό Σαράντη, αλλά το 0-1 έμεινε μέχρι την ανάπαυλα. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ανδρέας Μαντζούνης έκανε πιο επιθετική την ομάδα του και στο 51′ ήρθε το 1-1 με σουτ του Στραβοκέφαλου. Οι ‘κυανέρυθροι’ ανέβαιναν σταδιακά, οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη για τους δύο συλλόγους και στο 69′ είχαμε το πέναλτι της ανατροπής. Ο Κακαβάς ανέτρεψε τον Κοντογουλίδη, ο διαιτητής Ζαραβίνος καταλόγισε πέναλτι και έδειξε απευθείας κόκκινη στον 25χρονο μπακ-χαφ. Ο Στραβοκέφαλος ανέλαβε την εκτέλεση και πέτυχε το 2-1, ενώ στο 85′ ο Ρούσεφ με ωραίο σουτ έκλεισε τον χορό των γκολ στο 3-1 και πέτυχε το δεύτερο τέρμα του στο πρωτάθλημα. Δύο στα δύο, λοιπόν, για τους ‘Αγίους’ μπροστά σε ένα κοινό, περίπου, 250 ατόμων και των δύο σωματείων.

Διαιτητές: Ζαραβίνος Α., Απτόσογλου Α., Τουμπακάρης Ι.

Αγ.Ανάργυροι (Ανδρέας Μαντζούνης): Σαράντης, Μεταλλινός, Γεωργίου (46′ Τούρλας), Μυστρίδης, Γεωργούλης, Μπεθάνης (57′ Σερδενές), Δημαράς (46′ Πλεξίδας), Κοσμάς, Στραβοκέφαλος, Ρούσεφ, Κοντογουλίδης.

Αγ.Ελεούσα (Αλβέρτος Παπαδάκης): Ζούκας, Μωϋσιάδης (51′ Τσολάκογλου), Καζάλας (72′ Μιχελής), Πλακάς, Βατίστας, Χρυσούλης, Κακαβάς, Κλωνάρης, Καλλογερής (82′ Μπούσης), Πολυκρέτης, Ρούσσος.