Connect with us

stoplekto

Γκολ και θέαμα στο Κάτω Χαλάνδρι, 5-2 ο Απόλλων τον Άτταλο

Published

on

Μπορεί να μην χιόνισε, παρ’ όλα αυτά «έβρεξε» γκολ στο Κάτω Χαλάνδρι, όπου ο τοπικός Απόλλων επιβλήθηκε 5-2 του Αττάλου Νέας Φιλαδέλφειας. Οι «κυανόλευκοι» σημείωσαν την όγδοη νίκη, έφτασαν τους 29 βαθμούς και εδραιώθηκαν στη δεύτερη θέση (+3 από τον Αστέρα Ζωγράφου). Όσο για τον Άτταλο, παρέμεινε στους 12 πόντους και τη 14η θέση στη «ζώνη» του υποβιβασμού.

Το σκορ άνοιξε ο Μήτρου στο 20’ έπειτα από ασίστ του Βλάχου, όμως στο 22’ το φάουλ του Σούλα νίκησε τον Σύρακα που είδε την μπάλα να αλλάζει τροχιά λόγω του ανέμου. Τέσσερα λεπτά πριν από την ανάπαυλα, ο Συγγελάκης έκανε, άθελα του, χέρι εντός περιοχής και ο Γαλανόπουλος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι φτάνοντας τα 50 γκολ στην καριέρα του με τον Απόλλωνα. Παρ’ όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι ήταν σκληρά «καρύδια» και στο 50’ Καρβούνης ισοφάρισε εκ νέου με κοντινή προβολή.

Από εκεί και πέρα, τα πράγματα εξελίχθηκαν πιο εύκολα για την ομάδα του Χρήστου Βλάχου. Με αυτογκόλ του Αδαμόπουλου (τρελή στραβοκλωτσιά) στο 55’ έγινε το 3-2, ενώ στο 60’ ο Σκέμπη αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη για επικίνδυνο παιχνίδι. Τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Παπουτσής στο 72’ κάνοντας με εξαιρετική ενέργεια το 4-2, ενώ στο 80’ ο Οικονομόπουλος έγραψε το τελικό 5-2 μέσα σε αποθέωση. Επίσης, τα δοκάρια «σημάδεψαν» ο Παπουτσής στο 62’ (με τη συμβολή του Ρήγα) και ο Γαλανόπουλος στο 77’ με σουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μητράκος Α., Μαρούλης Σ., Μαραθωνίτης Μ.

ΑΠΟΛΛΩΝ Χ. (Χρήστος Βλάχος): Σύρακας, Βλάχος (83’ Βεϊζάι), Βλογιαννίτης, Αντωνόπουλος, Κούκος Β., Γογγολίδης (83’ Τιμπής), Σταμάτης, Γαλανόπουλος, Οικονομόπουλος, Μήτρου (75’ Κανδεράκης), Παπουτσής.

ΑΤΤΑΛΟΣ Ν.Φ. (Γιάννης Βολιώτης): Ρήγας, Δούκας, Χρυσανθακόπουλος, Κορλιές, Συγγελάκης (79’ Παπαϊωάννου), Αδαμόπουλος (65’ Τσεκούρας), Σούλα, Σκέμπη, Καρβούνης, Φέκας, Ραγιάς (46’ Σαββίδης).