Connect with us

stoplekto

Γκολ και θέαμα στο Παλληνιακός – Κορωπί 4-4

Published

on

Ωραίο παιχνίδι έγινε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Παλλήνης ανάμεσα στον τοπικό Παλληνιακό και τον Α.Ο Κορωπί. Το παιχνίδι ήταν πλούσιο σε γκολ και φάσεις και από τις δύο ομάδες και άφησε ικανοποιημένους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο της Παλλήνης. Το παιχνίδι είχε δυο όψεις στο πρώτο ημίχρονο οι παίχτες του Παλληνιακού μπήκαν δυνατά και κατάφεραν στο 20΄ να προηγούνται με 3-0 στο 40΄με τέρματα των Βασιλό (2) και Κοβάνη μείωσε ο Α.Ο.Κ με πέναλτι που κέρδισε και ευστόχησε ο Μιναϊ Το δεύτερο ημίχρονο ήταν όλα τα λεφτά κανείς δεν περίμενε αυτό που επακολούθησε παίχτηκε πολύ ωραία μπάλα και από τις δύο ομάδες και αφού στο 55΄ ο Παλληνιακός έκανε το 4-1 με πέναλτι που εκτέλεσε ο  Βασιλός, από εκεί και πέρα άρχισε η αντεπίθεση του Κορωπίου και από την διαφαινόμενη συντριβή κατάφερε μέσα σε 20 λεπτά να ισοφαρίσει σε 4-4 με τρία καταπληκτικά γκολ δύο από τον Κάρο και ένα του Δήμα.

Κορωπί (Σταύρος Ηλιόπουλος) Ιντζόγλου, Πρέκας, Μουτάφης, Γούλας, Μπιρπίλης, Μουρούτης, Χονταϊ, Κάρο, Καραϊνδρος, Αλεξίου, Μιναϊ. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Μιχάλης, Παππάς, Δήμας, Λουίτζι, Νικολού, Μπανάι, Αντωνάκας.

Παλληνιακός (Σωκράτης Κιούρκος): Χριστοφιλέας, Μαργέλης, Δημητρακάκης, Μπλιάμπλιας, Καλούδης, Πανακούλιας, Μπερέτης, Κούνας, Βασιλός, Σιάσιος, Κοβάνης.

Χρησιμοποιήθηκαν επίσης : Λάσα, Σταυρουλάκης, Μπατζής, Κοκκινάκης Δαραμούσκας, Σπανός,

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply