Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γκολ και ξύλο…στο Ολυμπιακός Λιοσίων – Αγ. Παρασκευή 2-2 (video)

2-2 ισοφάρισε ο Στρατής στα χασομέρια..

Published

on

Γκολ και βία.. στο ΔΑΚ Ιλίου ανάμεσα στον Ολυμπιακός Λιοσίων και την πρωτοπόρο του ομίλου Αγ. Παρασκευή, με το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Παπαγεωργίου να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες 2-2 και τους φιλοξενούμενους να υποστηρίζουν ότι δέχθηκαν επίθεση πριν, αλλά και στο τέλος του αγώνα, στα αποδυτήρια από άγνωστα άτομα που περιφέρονταν στον χώρο. .

Η Σάντα μπήκε νωρίς μπροστά στο σκορ με υπέροχο κτύπημα φάουλ «μπανάνα» του Oσμεραλντ στο 6’και τον τερματοφύλακα Μίγγηρη να παρακολουθεί απλά την πορεία της. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα χωρίς αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη και στο 65’ ο Μπεκατώρος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μεϊμάργλου, ο ρέφερι της αναμέτρησης έδειξε το σημείο του πέναλτι και την δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα- στον αμυντικό των φιλοξενούμενων . Την εκτέλεση ανέλαβε ο Στρατής σημειώνοντας το 1-1.

Στο 75’ ο Ετόκα είδε την κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Ντιόπ που έφευγε μόνος του προς το τέρμα.

Στο 88’ ο Λαγός έβγαλε την σέντρα και ο Ζυγούρης με προβολή έβαλε την Αγ. Παρασκευή ξανά μπροστά στο σκορ κάνοντας το 1-2.

Το τελικό 2-2 πραγματοποίησε ο Στρατής με κεφαλιά στις καθυστερήσεις του ματς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι στην ανάπαυλα του ημιχρόνου δεν πήγαν στα αποδυτήρια ένεκα της τεταμένης ατμόσφαιρας που επικρατούσε στον χώρο όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της Αγ. Παρασκευής.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μίγγηρης, Σταμουλόπουλος (46′ Τόμπρος), Ευαγγελάτος (46′ Παπαδόπουλος), Στρατής, Τομπουλίδης, Πάγια (78′ Μπαλτιμάς), Ντιόπ, Αλούσι, Γερακάρης, Δούβος, Μπεκατώρος

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Περτσάς, Χατζηπέτρος (46′ Λαμπρινάκος), Ετόκα, Μεϊμάρογλου, Κωνσταντίνου, Συγγελάκης, Μπουγάτσιας (73′ Τσούτσιας), Οσμεραλντ, Νικολαϊδης (46′ Λαγός), Ζυγούρης, Τσοχαντάρης.

video-πηγή : olympiakosnl.blogspot.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply