Connect with us

stoplekto

«ΓΚΟΛ» στη φτώχεια από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Published

on

Ένα σπουδαίο φιλικό θα λάβει χώρα σήμερα (28/12) στο Κάτω Χαλάνδρι. Ο Απόλλων Χαλανδρίου βάζει «ΓΚΟΛ» στη φτώχεια αντιμετωπίζοντας την Εθνική Αστέγων, όπως έκανε η ΑΕΚ το Δεκέμβρη του 2015. Οι «κυανόλευκοι» για ακόμα μια φορά επιβεβαιώνουν στο αθηναϊκό κοινό ότι πρόκειται για έναν σύλλογο που βλέπει διαφορετικά το ποδόσφαιρο και στέκεται στο πλάι των αστέγων χρονιάρες μέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΣ του σωματείου:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνουμε για τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μεταξύ της Εθνικής Αστέγων και του Απόλλωνα Χαλανδρίου, που θα λάβει χώρα στο γήπεδο Απόλλωνα Χαλανδρίου, την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00.

Η επιτυχία της εκδήλωσης, όλα τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στην Εθνική Αστέγων, εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από την παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο και η κοινοποίησή της, είτε μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης είτε μέσω των social media, θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Σας επισυνάπτουμε την αφίσα του αγώνα και ευελπιστούμε στη θετική σας ανταπόκριση για την προώθησή της. Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε σχετικά με τη δημοσιοποίησή της, προκειμένου και εμείς από την πλευρά μας να το κάνουμε γνωστό μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας (www.apollonhalandriou.gr) και της επίσημης σελίδας μας στο facebook (https://www.facebook.com/pages/Apollon-Halandriou-official/237374549651004).

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, στα τηλέφωνα 2106776703 (γραμματεία γηπέδου) και 6977239723 (Γιάννης Γουρδουμπάς).

Με εκτίμηση, εκ μέρους του ΔΣ του Απόλλωνα Χαλανδρίου

Ο πρόεδρος                                                                              Ο γενικός γραμματέας

Αντώνης Μαραγκουδάκης                                         Παναγιώτης Βουγιουκλάκης

apoll