Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Γκραν γκινιολ Αήττητου με Ωρωπό

2-2 το ματς

Published

on

Σε ένα ματς ακατάλληλο για καρδιακούς, Αήττητος Σπάτων και Ωρωπός έμειναν στο ισόπαλο 2-2. Η ομάδα του Στέφανου Μπασινά, παρότι προηγήθηκε με 2-0 χάρις στα τέρματα των Μητσιόνη (25′) και Κολάγκι (61′) δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ της σκορ μέχρι το τέλος. Μάλιστα, στο 60′ ο Σταμάτης Μπαράκος αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα από πλευράς γηπεδούχων, καθώς εξύβρισε το διαιτητή, Ζαχαρόπουλο και ενώ είχε αντικατασταθεί 5′ νωρίτερα. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο. Στο 88′ οι παίκτες του Μιχάλη Βλάχου κέρδισαν πέναλτι, το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι άνθρωποι των ”πράσινων”. Παρ’ όλα αυτά, ο Αλούσι ευστόχησε μειώνοντας σε 2-1. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής δεν είχε πει την τελευταία του… λέξη, καθώς 2′ αργότερα με τον ίδιο τρόπο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Βοηθοί του Ζαχαρόπουλου ήταν οι Τζαφόλιας και Πολυχρονιάδης.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Μπασινάς): Χατζηφόρος, Μαγκουσοχατζάκης, Μαγκλάρας, Καλούδης, Μπαρμπαρούσης, Μασκλαβάνος (65′ Καρόκης), Φράγκος, Κολάγκι, Φυτιλής, Μπαράκος (55′ Λάππας), Μητσιόνης.

ΩΡΩΠΟΣ (Βλάχος): Βασιλειάδης, Αποστολάκης, Ανυφαντής, Κρομύδας, Σωτηρόπουλος, Μέγας, Αποστολόπουλος, Παπαγεωργίου (82′ Καλτάς), Στεφανής (70′ Μαγγίνας), Αλούσι, Τσιμπλακίδης.

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply