Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Σελίμης του Προφήτη Ηλία

Published

on

Τέλος καλό όλα καλά για τον ποδοσφαιριστή του Προφήτη Ηλία Γιάννη Σελίμη, ο οποίος πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του, κατ΄τη διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου με τον Πήγασο Αγίου Διονυσίου.
Ακολουθεί το δελτίο τύπου που δημοσίευσε η ομάδα στην επίσημη ιστοσελίδα της:
“Άγιο είχε ο Γιάννης Σελίμης. Ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής μας ομάδας πέρασε μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του, ευτυχώς όμως απέφυγε τα χειρότερα.
Όπως είχαμε ενημερώσει και στην προηγούμενη ανάρτησή μας, ο Σελίμης περίπου στο ημίωρο του αγώνα με τον Πήγασο αισθάνθηκε δύσπνοια και έντονη δυσφορία. Αντικαταστάθηκε αμέσως και στο ημίχρονο μεταφέρθηκε από παράγοντα της ομάδας μας στο Τζάνειο. Στο εκεί καρδιολογικό τμήμα υπήρχε τεράστια αναμονή (περίμενε τέσσερις ώρες και ακόμα δεν είχε εξεταστεί), ως εκ τούτου αποφάσισε να μεταβεί στο Ωνάσειο. Εκεί εισήχθη και την επόμενη το πρωί υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, που έδειξε πως μια αρτηρία του ήταν βουλωμένη. Άμεσα υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική επέμβαση (μπαλονάκι), η οποία πήγε καλά και πλέον αναρρώνει.
Καταλαβαίνετε βέβαια πως παραλίγο να είχαμε πολύ χειρότερα και ήταν ευχής έργον που ο αρχηγός δεν αντιμετώπισε τα συμπτώματα “ελαφρά τη καρδία” και (ακολουθώντας και τη συμβουλή του γιατρού του αγώνα) επισκέφθηκε το νοσοκομείο.
Η σκέψη και οι ευχές όλου του συλλόγου βρίσκονται στον Γιάννη, ένα παιδί που αγωνίζεται στον Προφήτη από το 2009 (τον έφερε τότε από την Εύβοια ο Σταμάτης Σπύρου) και από τότε έγινε αναπόσπαστο μέλος της οικογένειάς μας και κομμάτι από την ιστορία του συλλόγου. Τον αγαπάμε πάρα πολύ και δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε η περιπέτεια του να τελειώσει σύντομα και αυτή να είναι η τελευταία ταλαιπωρία για εκείνον”.