Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Γλυκά Νερά – ΑΟ Κορωπίου 0-2

Published

on

Μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα η ομάδα του Κορωπίου επικράτησε εκτός έδρας του Α.Ο Γλυκών Νερών με 0-2.
Το σκορ άνοιξε ο Φωστέρης με πλασέ στο 38′ και ενώ είχαν προηγηθεί στο 3′ σουτ του Λούρμπα το οποίο απομάκρυναν οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή και στο 22′ ο Ντοβίνος με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 66′ ο Δημητρακόπουλος περασε 2 παίκτες της αντίπαλης άμυνας και ανατράπηκε εντός της περιοχής με τον διαιτητή να δείχνει ορθά την άσπρη βούλα. Την ποινή ανέλαβε ο Φωστέρης ο οποίος με μια πολύ καλή εκτέλεση έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ 0-2.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Μαντούκας) Βιταλιώτης Λ., Χριστοδούλου, Θεοχάρης (64΄ Μαστορόπουλος), Μάνδαλος, Κατσίμπρας, Αθανασίου (46΄ Μουρούτης), Βλάχος (65΄ Μπέλμπας), Βιταλιώτης Γ., Στίσι, Βασιλόπουλος (46΄ Σιδέρης), Δρούγκας (64΄ Παπαδόπουλος)

ΚΟΡΩΠΙ (Κ. Αρζένης): Κύρκος, Πέτρου (85’ Ντόβλα), Μανασσής, Ντοβίνος, Τσέπας, Βάρδας, Φωστέρης, Δημητρακόπουλος (71’ Βεϊόγλου), Λούρμπας (60’ Δανιήλ), Παντελής (71’ Ράσα), Αλεξίου (85’ Μόρισσον).