Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Γλυκά Νερά – Μάχη Μαραθώνα 1-1

Published

on

Ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση μεταξύ των Γλυκών Νερών και της Μάχης Μαραθώνα με σκορ 1-1. Με αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες να μην έχουν γευτεί ακόμα το τρίποντο και με τους γηπεδούχους να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό. Μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι τα Γλυκά Νερά και κατάφεραν μόλις στο 5΄ με σουτ του Βάρδα να προηγηθούν με 1-0, σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η Μάχη κατάφερε νωρίς στο 58΄ να ισοφαρίσει με τον Αχμέτ, με σουτ το οποίο πέρασε μέσα από την τρύπα των διχτυών στον ουρανό της εστίας του Βιταλιώτη, ένα γκολ που κατακυρώθηκε με τρία λεπτά καθυστέρησης, καθώς υπήρχαν ενστάσεις για το αν ήταν γκολ ή όχι. Έτσι, οι δυο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Διαιτητής του αγώνα Φωστέρης, με βοηθούς τους Γουρνιά και Κάλλη

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Μιχαήλοβιτς) Βιταλιώτης Λ., Χριστοδούλου, Φώτος, Θανόπουλος, Μάνδαλος, Βάρδας, Βλάχος, Βιταλιώτης Γ., Βασιλός (84΄ Καπράλος), Βαμβουκλής, Μαστρόπουλος (56΄ Δρούγκας)

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (Τσιγκούλης) Ζάγαρης, Σαβουλίδης (65΄ Καχόπουλος), Φλώρος, Βούσουλας, Αχμέτ, Παρούσος (46΄ Καραλής), Παυλάκης, Νταή (83΄ Σένε Κ.), Παντελίδης (62΄ Selamaj), Σένε Α., Τζήμας

Γράφει ο Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Πηγήathlorama.blogspot.com