Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Γλυκά Νερά – 2ο Επιμορφωτικό σεμινάριο και γιορτή

Published

on

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου το απόγευμα στον θεατρικό χώρο των Εκπαιδευτηρίων ΠΛΑΤΩΝ στα Γλυκά Νερά, ο Α.Ο Γλυκών Νερών πραγματοποίησε το δεύτερο κατά σειρά επιμορφωτικό σεμινάριο-χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Το σεμινάριο περιελάμβανε ομιλίες-βραβεύσεις και στο τέλος δώρα για τα μικρά και τα μεγάλα παιδιά.
Η πρώτη ενότητα που αφορούσε τις εισηγήσεις καλύφθηκε από τον καρδιολόγο Σπυρίδων Κούρτη και τη διατροφολόγο Θεανώ Ταλαμάγκα και από τον δημοσιογράφο Γιάννη Δάρα.

Στη δεύτερη ενότητα που ήταν οι βραβεύσεις, τιμήθηκαν άνθρωποι της ποδοσφαιρικής οικογένειας, που ο καθένας από το πόστο του συμβάλλει στην εξέλιξη και την βελτίωση του αθλήματος.

Δημοσιογράφοι, προπονητές, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, παράγοντες.
Η αίθουσα φορτίστηκε συναισθηματικά όταν επί σκηνής ανέβηκαν οι τρεις παγκόσμιες αθλήτριες της κωπηλασίας Άννα Κυρίδου, Μαρία Κυρίδου, Χριστίνα Μπούρμπου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Γλυκών Νερών και Παιανίας κος Ισίδωρος Μάδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ κος Δημήτρης Γιαρένης και ο ιδρυτής του συλλόγου Σπύρος Ανδρίκος.

Το σεμινάριο προλόγισε ο πρόεδρος της ομάδας κος Γιώργος Δρούγκας, υποσχόμενος ότι με την βοήθεια της οικογένειας του σωματείου η εκδήλωση θα γίνει θεσμός και θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο, λίγο πριν τις γιορτές.


Η ψυχής της βραδιάς ο Μιχάλης Κατσίμπρας.


Εκδήλωση που μάγεψε τους παρευρισκόμενους, αντάξια εκδηλώσεων επαγγελματικών συλλόγων.
Γράφει ο Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
athlorama.blogspot.com