Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Γλυκό φινάλε για τον ΑΟ Ιλίου, 3-0 την Ελευθερούπολη

Published

on

Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, στο οποίο οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν χωρίς άγχος και οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, ο ΑΟ Ιλίου επικράτησε επί της Ελευθερούπολης με 3-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλο το παιχνίδι και έφτασαν δίκαια στη νίκη, αλλά και οι φιλοξενούμενοι έκαναν την προσπάθεια τους και άφησαν καλές εντυπώσεις.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς γκολ, με τον ΑΟ Ιλίου να έχει δοκάρι στο 9′ σε μακρινό σουτ του Ελεύθερου. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και καθάρισαν το ματς πετυχαίνοντας τρία γκολ σε 10 λεπτά. Στο 51′ ο Μαρκάκης εκτέλεσε κόρνερ και ο Κοντός με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 60′ ήρθε το δεύτερο γκολ με πανομοιότυπο τρόπο, όταν και πάλι ο Μαρκάκης εκτέλεσε κόρνερ και αυτή τη φορά ο Λάχας με νέα κεφαλιά έκανε το 2-0. Ένα λεπτό αργότερα στο 61′ ο Λάχας βρήκε τον Κοντό που με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

ΑΟ ΙΛΊΟΥ: Σιωππίδης, Κιτσώνης, Θεοχάρης (46′ Γεωργούλας), Δαούτης, Λάχας, Μάλλιος, Ελεύθερος (70′ Φωτίδης), Μαρκάκης, Κοντός (70′ Χουσεΐν), Φούρλας (70′ Ρεκουνιώτης), Τζόκας (46′ Θάνος).

ΕΛΕΥΘΕΡΟΎΠΟΛΗ: Σέργης, Καρυπίδης (46′ Στεφανής), Παναγόπουλος, Σωτηρίου, Ψωμακέλης, Χούσος, Παπακοσμάς (55′ Μπρουζάκης), Γεωργίου (55′ Τουρίκης), Μεσάκου, Σερδενές (63′ Πλατανιάς), Γκιτάκος (46′ Παντελαίος).