Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γλύτωσε στις καθυστερήσεις ο Μικρασιατικός, 1-1 με τη Διάνα Ηλιούπολης

Published

on

Κατάφατσα με την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα βρέθηκε ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας, αλλά τελικά σκοράροντας στις καθυστερήσεις ήρθε ισόπαλος 1-1 με τη Διάνα Ηλιούπολης.

Εφτασε έτσι τους 21 βαθμούς, και παρέμεινε αήττητος στην πρώτη θέση, είδε όιμως το Χαϊδάρι να τον πλησιάζει στους 3 βαθμούς. Η Διάνα άγγιξε τη νίκη αλλά τελικά αρκέστηκε στον ένα βαθμό, φτάνοντας έτσι στους 15 και βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση μαζί με τη Νέα Ιωνία.

Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Φάρος πάγωσε το γήπεδο κάνοντας το 0-1. Αυτό το γκολ φάνηκε να επιδρά καταλυτικά στην ψυχολογία των δύο ομάδων, με τη Διάνα να αγγίζει το 2ο γκολ στο 32′ όταν ο Χάλο βρέθηκε μόνος με τον Μιχελή, με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να επεμβαίνει σωτήρια. Στο 2ο μέρος τα πάντα άλλαξαν, με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν και να πιέζουν ασφυκτικά για την ισοφάριση χάνοντας πολλές ευκαιρίες. Τελικά τα κατάφεραν στο 90+3′ όταν ο Σαπαλίδης με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1.

Μετά τη λήξη επικράτησε ένταση, με τον Ζέλο να βλέπει την απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση προς τον βοηθό.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μιχελής, Σμυρνάκης, Εσλερ, Κουτσογκίλας Π., Μαραγκουδάκης, Σάμιος, Βουτυράς (60′ Ραχίμ), Κωνσταντινίδης, Σαπαλίδης, Θεοδώρου (63′ Ζέλο), Αλευρής (46′ Κακός).

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Τζίνας, Δάρρας (83′ Ευθυμίου), Κατσιάνης, Νίκολλι, Χάλο, Μπαρδάκης, Καζάκος (89’Ζώης), Παπαντζίμας (80′ Ασωνίτης), Ποντικάκος, Φάρος (89′ Τεκώσης), Πανίδης.