Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Γλύτωσε στο φινάλε το Καματερό, 2-2 με τον Ατλαντα Κυψέλης

Published

on

Με αντεπίθεση στο τέλος το Καματερό απέφυγε την διαφαινόμενη ήττα μέσα στο γήπεδο του καταφέρνοντας να ισοφαρίσει σε 2-2 τον Ατλαντα Κυψέλης, που προηγήθηκε με 2-0.

Ετσι, οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 4 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι πήραν τον πρώτο βαθμό τους.

Στο 19’ σέντρα του Μυλωνά από πλάγια θέση βρήκε τον Χαιρετάκη σε θέση βολ πλανέ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 38’ ο Νάσι Βαλεντίνο σε κόντρα αντεπίθεση νίκησε με ψηλοκρεμαστό σουτ τον Κυρίου γράφοντας το 0-1. Σουτ του Μήτκα στο 44’ μπλόκαρε θαυμάσια ο Λάτσης.

Και ενώ οι γηπεδούχοι μπήκαν με πρόθεση να ισοφαρίσουν, νέα κόντρα αντεπίθεση με τον Βαλεντίνο Νάσι και σουτ στο 52’ σημείωσε το 0-2 παγώνοντας προς στιγμήν το γήπεδο. Ο πολύ καλός Γιώργος Παππάς μείωσε σε 1-2 με σουτ από το σημείο του πέναλτι στο 65’. Δυο λεπτά αργότερα ο Χαιρετάκης ανατράπηκε από τον Ζενέλι. Την εσχάτη χτύπησε εύστοχα ο Παππάς για να γράψει το 2-2.

Φοβερή απόκρουση από τον Κυρίου στο 76’ σε σουτ του φωτοβολίδα του Νάσι Σάλι.

 

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κυρίου, Παπαϊωάννου, Μυλωνάς (46΄Μπερίκος), Παππάς, Πιτέλης, Μαυροειδής, Γεντίκης (44’ λ.τ Ράλλιος), Τσιργιώτης, Χαιρετάκης, Μήτκας, Πέτρου (59’ Ανδριτσόπουλος).

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ: Λάτσης, Λιβανός (88’ Μήτσουλας), Καίνιχ, Ζενέλι (88’ Τσαλαβούτας), Κοσμίδης, Καραφλής, Κώης (70’ Ζίκα), Τελάι, Νάσι Β., Καβαλιέρης, Μπούσιος (57’ Νάσι Σ.).