Connect with us

Uncategorized

Γνώρισε την ήττα στη Νάξο ο Αχαρναϊκός

Με 1-0

Published

on

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε ο Αχαρναϊκός στη Νάξο από τον Πανναξιακό. Οι παίκτες του Φώτη Θανέλλα απέδωσαν καλύτερο ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο πρώτο μέρος ήταν πολύ μέτριοι και υπέπεσαν σε πολλά λάθη. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 65΄από τον Μπόικο. Πάντως στο 80′ το σωματείο του Μενιδίου θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει, ωστόσο ο Βεστάκης σημάδεψε το δοκάρι.

Ο Αχαρναϊκός χρησιμοποίησε τους εξής παίκτες: Τσουκαλάς, Αναστασίου, Μανάλης, Μαγγίνας, Καλογερόπουλος, Χριστόπουλος, Αθανασόπουλος, Νταβαρίνος, Νιάρος, Δασκαλάκης, Νεόφυτος. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οιΠαγούδης, Παπαδάκης, Δημόπουλος, Βελιανίτης, Μακρυγιάννης, Βεστάκης. Τέλος, η αποστολή της ομάδας θα φτάσει στο λιμάνι του Πειραιά σήμερα το πρωί.

Πανναξιακός (Βλαστός): Θέμελης (Θεοδοσιάδης), Πετρόπουλος (Καρμοίρης), Τερόλης, Σταυρόπουλος (Πολυκρέτης), Τόσκας, Αθανασίου, Αριανούτσος, Μπονιάκος (Μπανακάκης), Καρούσης, Ντούκας (Καρελέμογλου), Κεμαβόρ (Κατσάνης).

Αχαρναϊκός (Θανέλας): Τσουκαλάς, Αναστασίου, Μαναλης, Καλογερόπουλος, Μαγγίνας, Αθανασόπουλος, Χριστόπουλος, Νταβαρινος, Νιάρος, Δασκαλάκης, Νεόφυτος.

Μπήκαν σαν αλλαγές οι: Παγούδης, Δημόπουλος, Βελιανίτης, Βεστάκης, Μακρυγιάννης, Παπαδάκης.


Γράφει ο Θεοχάρης Μαρινέλης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply