Connect with us

4ος Όμιλος

Γουμάγιας: ”Η ομάδα εκπέμπει υγεία”

Ο ”φύλακας-άγγελος” των ‘κυανόλευκων, Γιώργος Γουμάγιας, θέτει ως στόχο την άνοδο

Published

on

Αποκτήθηκε την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο με στόχο να προσφέρει, βάσει της εμπειρίας που διαθέτει, σιγουριά κάτω από την εστία της Κηφισιάς. Μέχρι στιγμής έχει αποδείξει ότι δικαίως χαρακτηρίστηκε ως μια από τις καλύτερες ενέργειες της διοίκησης Γαντζούλα, αφού με την παρουσία του στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου έχει βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα των βορείων προαστίων να βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης μαζί με τον Κισσαμικό. Ο λόγος για τον πολύπειρο πορτιέρο των κυανόλευκων, Γιώργος Γουμάγια, ο οποίος μίλησε στον Κυριάκο Παντζαρίδη, προσδιορίζοντας ως στόχο της ομάδας του την άνοδο στη football league.

Παράλληλα, μοιράστηκε τις εντυπώσεις του για τον φετινό ‘μαραθώνιο’, αναφερόμενος στους αντιπάλους της Κηφισιάς. Αναλυτικά, ο χαρισματικός γκολκίπερ τόνισε

-Για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα: ”Βρίσκομαι σε ένα αξιόλογο σωματείο το οποίο εκπέμπει υγεία και αυτό το γεγονός είναι σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή. Ο πρόεδρος προσπαθεί να διατηρήσει την ομάδα σε καλό επίπεδο από όλες τις απόψεις και δεν μας λείπει τίποτα. Παράλληλα, στην ομάδα υπάρχουν εξαιρετικοί χαρακτήρες και τα παιδιά με δέχτηκαν με πολύ μεγάλη αγάπη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να απελευθερωθώ γρήγορα και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θεωρώ ότι οι σωστές ομάδες έτσι πρέπει να λειτουργούν”.

-Για το ματς της Κυριακής με τον Ηρόδοτο: ”Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι διότι ο Ηρόδοτος διαθέτει αξιόλογο σύνολο και θα είναι ένα ματς με ιδιαίτερες συνθήκες λόγω των όσων έχουν διαδραματιστεί το τελευταίο διάστημα. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που πράξαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, δηλαδή να κυνηγήσουμε τους τρεις βαθμούς. Θα τα δώσουμε όλα και ελπίζω στο τέλος να χαμογελάσουμε”.

-Για τη μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή: ”Θεωρώ ότι κρίνεται ικανοποιητική η συγκομιδή έχοντας καλές παρουσίες στα περισσότερα παιχνίδια που έχουμε δώσει. Βέβαια είναι νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα και από την πλευρά μας έχουμε πει ότι θα κάνουμε την προσπάθεια μας και στο τέλος θα γίνει ο απολογισμός της σεζόν”.

-Για τον στόχο της ομάδας του: ”Στόχος μας είναι ο σύλλογος να αλλάξει κατηγορία και πιστεύω ότι έχουμε όλες τις προδιαγραφές για να το πετύχουμε”.

-Για το επίπεδο του πρωταθλήματος: ”Είναι αρκετά καλό, διότι υπάρχουν ομάδες στον όμιλο με μεγάλη ιστορία και βαριές φανέλες. Όσον αφορά την δική μας ομάδα, θεωρώ ότι υπάρχουν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσδώσουν εμπειρία και ποιότητα στην Κηφισιά αλλά και νεαροί παίκτες που είναι εξελίξιμοι”.

-Ερωτηθείς αν θεωρεί ότι η ομάδα του αδικείεται από τη βαθμολογική της θέση, υποστήριξε: ”Δεν θα το έλεγα διότι στο ποδόσφαιρο οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά. Άλλωστε, δεν παίζουμε μόνοι μας, αντιμετωπίζουμε και έναν αντίπαλο. Από εκεί και πέρα, κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά και μόλις τελειώνει δεν μένουμε στο αποτέλεσμα αλλά κοιτάμε παρακάτω”.

-Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποια ομάδα μέχρι στιγμής, ο Γιώργος Γουμάγιας υποστήριξε: ”Υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες, όπως ο Ιωνικός, ο Εθνικός Πειραιά και η Τρίγλια Ραφήνας. Δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει κάποιο σύνολο που έχει ξεχωρίσει. Όλοι βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο και θεωρώ ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Το πρωτάθλημα είναι αρκετά δύσκολο και στο τέλος θα κριθούμε όλοι. Από εκεί και πέρα, εμείς κοιτάμε να παρουσιάζουμε σωστό πρόσωπο σε κάθε ματς να βγάζουμε την απαραίτητη ενέργεια στο γήπεδο για να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα”.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply