Connect with us

4ος Όμιλος

Γράφουν για Παντελίδη-Αργυρίου στη Ρόδο

Published

on

Στη Ρόδο ο μεταγραφικός σχεδιασμός τρέχει και τα σαιτ του νησιού καθημερινά αναγράφουν στο ρεπορτάζ τους τους μεταγραφικούς στόχους του συλλόγου. Μάλιστα, σύμφωνα με τη rodiaki.gr, τα ‘Ελαφια’ κινούνται για την απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών που την περσινή σεζόν άνηκαν στον Ιωνικό.

Ο λόγος για τον 27χρονο δεξιοπόδαρο αμυντικό, Δημήτρη Παντελιδη και τον επιθετικό, Μάριο  Αργυρίου.

Παρακάτω το δημοσιεύμα αναφέρει:

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές του προπονητή της Ρόδου, Πάρη Ανδράλα, καθώς και των ανθρώπων της διοίκησης του συλλόγου, με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους των «ελαφιών».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η πρόοδος που έχει συντελεστεί είναι σημαντική και εντός των επόμενων ημερών οι άνθρωποι του συλλόγου θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν την πρώτη «φουρνιά» των ποδοσφαιριστών που θα κληθούν να σηκώσουν το βάρος της φιλόδοξης νέας πορείας στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.  Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Ρόδος δείχνει ζωηρό ενδιαφέρον και βρίσκεται αρκετά κοντά, σε δύο ποδοσφαιριστές του Ιωνικού που ξεχώρισαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Ο πρώτος είναι ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Παντελίδης, γιος του πρώην προπονητή των «ελαφιών» Σάββα Παντελίδη, ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα της Νίκαιας τα προηγούμενα τρία χρόνια. Όσο για τον δεύτερο, στο μεταγραφικό στόχαστρο έχει μπει ο 28χρονος επιθετικός Μάριος Αργυρίου. Ο πρώτος σκόρερ του Ιωνικού στο φετινό πρωτάθλημα έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του ΠΑΟ Ρουφ, της Προοδευτικής, του Μανδραϊκού, του Βύζαντα Μεγάρων, της Νέας Ιωνίας, του Ατρόμητου Πειραιά και πριν από αυτή των Νικαιωτών, του Εθνικού Πειραιώς.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply