Connect with us

Γ Εθνική

“Γρανιτένιος” Απόλλων Ποντίων, 3-1 τον Γρανίτη Αγίας Μαρίνας

Published

on

Πρώτη νίκη στα μπαράζ ανόδου για τον Απόλλωνα Ποντίων. Η ομάδα του Γιώργου Αδάκτυλου αυτή τη φορά κατάφερε να “καρποφορήσει” την υπεροχή της και να επικρατήσει του πρωταθλητή Χανίων Γρανίτη Αγίας Μαρίνας με 3-1 και ατενίζει πλέον πιο αισιόδοξα την τύχη της για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Από νωρίς οι Πόντιοι μπήκαν σε θέση οδηγού, με τον Κουσίδη να ανοίγει το σκορ στο 10′ και τον Αθανασιάδη να διπλασιάζει στο 34′, ενώ είχαν και δοκάρι με τον Τσουτσάνη στο 39′.

Στην επανάληψη οι Κρητικοί έμειναν με δέκα στο 65′, λόγω αποβολής του Μποντούρι με δεύτερη κίτρινη, αλλά παρά το μειονέκτημά του, μείωσαν στο 68′ με τον νεοεισελθέντα Κοκάκη.

Το γκολ που σφράγισε τους τρεις βαθμούς για τον Απόλλωνα σημείωσε στο 89′ ο Παπαδόπουλος Ν.

Διαιτήτευσε ο Χατζηγιάννης του συνδέσμου Πειραιώς.

ΑΠΟΛΛΩΝ(Γιώργος Αδάκτυλος): Μαβίδης, Καψής(87′ λ.τρ. Πουρουζίδης), Φραγκόπουλος, Πουλικίδης, Πετσίτης, Κουρούμα(74′ Παπαδόπουλος Ν.), Τσουτσάνης(74′ Παπαδόπουλος Ν.), Κομιώτης, Γκαβζίδης, Κουσίδης, Αθανασιάδης.

ΓΡΑΝΙΤΗΣ(Τάκης Διακάκης): Κορωνάκης, Κολομπάκης Ανδ.(80′ Στεφανίδης), Κατσαρός(80′ Κελάκης), Στεφανίδης Η., Πατρικάκης, Παπακαστρίτσιος, Μπεριάδης(60′ Νάστος), Κολομπάκης Σ.(66′ Μεγαλακάκης), Μποντούρι, Παπαδάκης, Ρουσσάκης(46′ Κοκάκης).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ