Connect with us

stoplekto

Γρηγοράκος: « Να μην ενεργούν κάποιοι παρασκηνιακά»

Published

on

Πριν 2 χρόνια αποφασίσαμε από κοινού με τους παράγοντες του Μαύρου Αετού και της Ολυμπιάδας, την συγχώνευση των 2 ομάδων .Από τότε έως και σήμερα, έχουμε μείνει οι μισοί, και πλέον  στα κοινά της ομάδας.

Παρ όλα αυτά, τα 2 αυτά χρόνια η ομάδα κατάφερε να σταθεί αξιοπρεπέστατα, και να είναι ανταγωνιστική στο Πρωτάθλημα και στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Επίσης η ομάδα στάθηκε σε υψηλό επίπεδο και σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας.

Σίγουρα μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για την οργάνωση της ομάδας και τη λειτουργία της, όπως και για τη φιλοσοφία της.

Το σωστό και το καλύτερο είναι όποιες διαφορετικές απόψεις υπάρχουν, να εκφράζονται μέσα στα όργανα της ομάδας, και όχι παρασκηνιακά , γιατί με αυτόν τον τρόπο το μόνο που μπορούν να κάνουν , είναι κακό στον Σύλλογο.

Καλούνται όλοι αυτοί που μένουν μακριά από τα κοινά της ομάδας, να έρθουν κοντά, και να εκφράσουν ελεύθερα τις απόψεις και τις ιδέες τους, στα όργανα του Συλλόγου.

Θα πρέπει να γίνει γνωστό, ότι η Α.Ε ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ οικονομικά σήμερα δεν οφείλει πουθενά, έχοντας τακτοποιήσει στο ακέραιο όλες της τις υποχρεώσεις.

Θεωρώ αδιανόητο μετά από αυτή τη προσπάθεια, οι φίλοι της ομάδας  να μένουν μακριά, και επίσης κάποιοι να δημιουργούν προβλήματα στο παρασκήνιο , που έχουν ως αποτέλεσμα το κακό της ομάδας μας.

Είμαι της άποψης ότι οι διαφορετικές αντιλήψεις και γνώμες , όταν λειτουργούν μέσα από τα όργανα του Συλλόγου, μπορούν μόνο καλό να κάνουν, αντίθετα με τον τρόπο που γίνονται τώρα, προκαλούν μόνο προβλήματα.

Η Ομάδα και φέτος , έχει στόχο να είναι ανταγωνιστική και ισχυρή.

Θα γίνει κάθε προσπάθεια στο μέτρο του δυνατού, έτσι ώστε να γίνει πραγματικότητα αυτό.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω το τεχνικό επιτελείο της ομάδας τους κυρίους, Βουτσινά, Προύβα, και Κατσικώστα, τον φυσικοθεραπευτή κύριο Λειβιδιώτη, τους Αθλητές της ομάδας μας , καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ , Κυρίους, Καραϊσκάκη Ζαχαρία, Κεραμίδα Αργύρη ,Χάλαρη Γεώργιο, Χαλκούση Νικόλαο, Κάνιο Μιχάλη, Λιβανό Αγησίλαο, Χρηστίδη Ηλία, Φραγκάκο Γιάννη, και Χατζηνικολάου Αντώνη.»