Connect with us

5ος Όμιλος

Γρηγόρης Κοκολάκης: “Να σταθεροποιήσουμε τον ΑΟΑΝ στις εθνικές κατηγορίες”

Published

on

Πέρυσι σήκωσε την κούπα ψηλά στον ουρανό του Νομού Λασιθίου, με τον ΑΟΑΝ να κάνει το χρέος του και να επιστρέφει εκεί που ανήκει, δηλαδή στις εθνικές κατηγορίες.

Μιλάμε για εκείνη την ομάδα που επί εποχής Λάμπρου Μάρη χαρακτηρίζονταν ως υπερδύναμη.

Φέτος ο Άγιος Νικόλαος θα προσπαθήσει να σταθεροποιηθεί στην κατηγορία γνωρίζοντας ότι έχει δύσκολο έργο είτε αγωνιστεί σε Κρητικό Όμιλο είτε σε όμιλο με ομάδες των Αθηνών.

Με τη νεοεκλεγείσα διοίκηση να σηκώνει μανίκια και μπροστάρη τον Γρηγόρη Κοκολάκη, τον δήμαρχο Λασιθίου αλλά και όλα τα μέλη που συνθέτουν το διοικητικό σχήμα, οι Λασιθιώτες θα κάνουν τα πάντα για να δημιουργήσουν μια ομάδα πρότυπο και θα κάνει περήφανο το κοινό της.

Αυτό αποτυπώνεται από τη δήλωση που παραχώρησε ο Γρηγόρης Κοκκολάκης stoplekto.gr όπου και τόνισε.

“Στόχος αποτελεί να δημιουργήσουμε μια ομάδα νεανική που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο που θα χαίρεται ο κόσμος να παρακολουθεί. Στόχος μας αποτελεί να παραμείνουμε στην κατηγορία και να σταθεροποιηθούμε στην Γ’ Εθνική. Θα κάνουμε προσεγμένες κινήσεις και από εδώ και στο εξής θα προσπαθήσουμε να φέρουμε όλο τον κόσμο κοντά μας. Ήδη ο δήμαρχος της πόλης μας στηρίζει και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε”.

Φάκελος προπονητής!

Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, ο σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση έχοντας ως στόχο να βρει το κατάλληλο πρόσωπο, που θα είναι νέος, φιλόδοξος και με όρεξη για δουλειά.